Festool är ett av marknadens starkaste varumärke med innovativa produkter av högsta kvalitet. Vi säljer våra produkter genom professionell fackhandel, vilket ur ett marknadsföringsperspektiv skapar en intressant dynamik. Vi erbjuder möjlighet till en utmanande vardag i en konkurrensutsatt bransch som innehåller både slutkundskommunikation såväl som återförsäljarkommunikation. Ta chansen att vara med på får fortsatta digitala resa!

Du Kommer Primärt Arbeta Med Följande Intressanta Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ny medarbetare till vår kunniga svensk/danska marknadsavdelning. Som digital marknadsförare på Festool kommer du bli en viktig medarbetare som är med och bidrar till att stärka vår lokala digitala närvaro.

  • Ta fram marknadsföringsmaterial i InDesign och Illustrator
  • Kampanjer på Google Adwords och våra sociala kanaler, inklusive analysarbete
  • Löpande ansvar för publicering av innehåll på våra sociala kanaler
  • Skapa och textsätta nyhetsbrev till återförsäljare och slutkund
  • Uppdatering av vår hemsida
  • Löpande internkommunikation
  • Tillsammans med våra säljare och återförsäljare ta fram exempelvis annonser till olika events

Krav på person

Vi Ser Att Du Framförallt Har Följande Kunskaper Och Färdigheter

Vi söker dig som har någon form av marknadsutbildning med dokumenterad erfarenhet av liknande uppgifter från tidigare arbete. Det är ett krav att du är skicklig på att uttrycka dig på det svenska språket då detta är ditt främsta verktyg vid skapandet av all form av kommunikation. Då koncernspråket är engelska är det även viktigt att du behärskar detta språk.

  • Van användare av Adobe CS, primärt InDesign och Illustrator
  • Kunskap och erfarenhet av Google Adwords och Analytics
  • Tidigare erfarenhet av annonsering på Facebook, LinkedIn och Instagram

Vi söker dig som trivs i en bred roll inom digital marknadsföring och digital kommunikation där du ges möjlighet att agera såväl operativt som strategiskt. Vidare är du en person som gärna tar egna initiativ och som stimuleras av att arbeta med flera parallella uppgifter. Som person uppskattar du såväl självständigt arbete som att samarbeta med övriga på företaget.Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som marknadsförare.

Ansök här.

 

MedieJobbMarknadsföringMalmö
Festool är ett av marknadens starkaste varumärke med innovativa produkter av högsta kvalitet. Vi säljer våra produkter genom professionell fackhandel, vilket ur ett marknadsföringsperspektiv skapar en intressant dynamik. Vi erbjuder möjlighet till en utmanande vardag i en konkurrensutsatt bransch som innehåller både slutkundskommunikation såväl som återförsäljarkommunikation. Ta chansen att...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group