Vi är två verksamheter under samma tak. Cyklos utvecklar och säljer produkter för framtidens trafik, såsom cykelparkeringar och andra produkter för offentlig utemiljö sedan 1994.
EPC Byggprodukter utvecklar och säljer hyllsystem för offentliga och privata innemiljöer sedan 1956.

Vi växer och söker 1 ny person till vår organisation med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Mariefred.

Digital marknadsförare Cyklos/EPC

Du
– Vill arbeta med digital försäljning och marknadsföring.
– Har ett naturligt driv och har lätt att uttala dig i tal och skrift på svenska och engelska samt har en god IT-kunskap.
– Har fördel av att prata mer än ett nordiskt språk. Har praktisk erfarenhet inom marknadsföring/försäljning, kunskap i Photoshop och arbetat med digital marknadsföring t.ex. sökordsoptimering och sociala medier.

Ditt huvudsakliga arbete är att arbeta med webbshop och öka försäljningen genom resultatinriktad marknadsföring via olika kanaler, skapa kampanjer, planera och delta i mässor och övrig marknadsförings-/försäljningsuppgifter t.ex. sociala medier och övrigt inom IT.
Det är ett stort plus om du kan tala/skriva (1) finska,
(2) norska eller (3) danska.

Övrigt
Du är en självgående lagspelare, har god hälsa, har körkort och är bra på att sätta och nå mål.
Vi är ett växande företag som erbjuder intressanta utvecklingsmöjligheter och en bra plattform för att trivas på jobbet!

Vi arbetar med Kent Eliasson på Arch AB i detta ärende, tfn: 070-799 13 87. Märk ansöken ”Digital marknadsförare – Måsen ”
skickas senast 2016-07-01 till kent.eliasson@arch.se eller Arch AB, Wallingatan 18 2 tr., 111 24 Stockholm och märk kuvertet med
”Digital marknadsförare – Måsen ”.

MedieJobbMarknadsföringSträngnäs
Vi är två verksamheter under samma tak. Cyklos utvecklar och säljer produkter för framtidens trafik, såsom cykelparkeringar och andra produkter för offentlig utemiljö sedan 1994. EPC Byggprodukter utvecklar och säljer hyllsystem för offentliga och privata innemiljöer sedan 1956. Vi växer och söker 1 ny person till vår organisation med...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp