Vi söker nu en affärsmässigt driven person som vill vara med i vår spännande resa framåt. Vi är ett bolag som kännetecknas av tempo och entreprenörskap. Det är roligt att jobba hos oss – du blir en viktig del i vårt tajta team. Du trivs med en händelserik vardag där du arbetar nära ledningen och verksamheten.

Din Roll
Du kommer att ansvara för hemsidor och ha en central roll i organisationen där du är ansvarig för att ta fram marknadsplan, skapa mailutskick, och ansvara för att lägga ut inlägg som speglar Axelsons marknadsstrategi framåt. Du får möjlighet att snabbt se resultat på dina insatser via direkt återkoppling på ROI. Även om du har ett övergripande ansvar för vår digitala marknadsföring är du inte ensam, och du arbetar nära vår försäljning. I din roll kommer du att hålla i projekt relaterat till produktion av tryck men framförallt av aktiviteter inom digital media. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt. Bland annat kommer du att ha regelbunden avstämning med våra anläggningsansvariga, likväl som våra medieleverantörer. Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Stockholm.

Dina Kvalifikationer
För att du ska trivas hos oss bör du aktivt eftersträva förändring och vara trygg i dig själv. Du är energisk, har ett naturligt driv och älskar att leverera. Du tycker om att hantera snabba puckar och är van att ta egna initiativ.

Du brinner för digital marknadsföring och är kunnig inom det senaste relaterat till digital media, SEO och Google annonsering. Det är bra om du har en känsla för bild, text och film, och tycker att det är roligt att förmedla budskap via tex annonser.  Du kommer att ha en hands-on roll, och även om du inte har spetskompetens inom alla områden du arbetar med så behöver du kunna göra printannonser, affischer och banners, samt i viss mån redigera bilder. Du är troligen väl förtrogen med Photoshop och Indesign. Att du kan ta vissa bilder själv, producera inlägg samt skapa annonser på Facebook ser vi som en självklarhet. För att lyckas i rollen behöver du kunna arbeta i Google analytics för rapportering och uppföljning. Du har även en god förmåga skriftligt.

Eftersom att du kommer stötta flera bolag inom samma bolagssfär är det viktigt att du kan hantera parallella processer och har förmåga att prioritera.

Ansök här.

MedieJobbArkivStockholm
Vi söker nu en affärsmässigt driven person som vill vara med i vår spännande resa framåt. Vi är ett bolag som kännetecknas av tempo och entreprenörskap. Det är roligt att jobba hos oss - du blir en viktig del i vårt tajta team. Du trivs med en händelserik vardag...

MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp