Avantime är en digital fullservicebyrå som arbetar med att leverera innovativa lösningar till våra kunder. Nu letar vi efter en digital marknadsförare till vårt marknadsteam.

Tjänsten: Som digital marknadsförare på Avantime kommer du att leda uppdrag som kretsar kring webbkampanjer och digitala medieköp samt uppföljning av dessa. Ditt huvudsakliga uppdrag kommer att vara att arbeta med våra kunder och ta fram digitala kampanjer. Det omfattar allt från införsäljning, konceptifiering, strategier, optimering samt uppföljning av digitala kampanjer åt våra uppdragsgivare.

Vårt marknadsteam backar upp dig med administration och uppsättning av kampanjer samt kampanj/webbanalys.

Vi söker dig som:

 • Arbetat ett antal år i branschen.
 • Är bekväm att arbeta nära kund med presentationer och workshops.
 • Van vid att leda kunder och ge förslag kring nya kampanjer och koncept för både befintliga och nya kunder.
 • Är självgående och strukturerad.
 • Har erfarenhet av att arbeta med sökordsmarknadsföring (Google, Bing).
 • Har erfarenhet av annonsering inom Facebook/Instagram, LinkedIn, Twitter, Google Display och liknande plattformar.
 • Är initierad och har allmän känsla och förståelse för det senaste inom webb och sociala medier.

Vi ser det även som meriterande om du:

 • Har kunskaper om EPiServer, SharePoint och WordPress eller liknande plattformar.
 • Har kunskaper inom webbanalys (Google Analytics, Adobe Analytics, WebTrends etc.).
 • Har kunskaper inom andra digitala trafikdrivande aktiviteter som sökmotoroptimering, e-postmarknadsföring, marketing automation etc.
 • Har erfarenhet av att utbilda kunder inom områden som nämnts ovan.

Arbetstid Heltid.

Placering Stockholm.

Vilka är vi? Vi kallar oss själva för en digital fullservicebyrå för att det är just det vi är. Under vårt tak har vi samlat de bästa kompetenserna och de absolut härligaste kollegorna. Hos oss ligger vi alltid steget före, där av namnet Avantime som betyder “före tiden”. Vi strävar alltid efter att leverera de absolut bästa digitala lösningarna till våra kunder. Du hittar vårt huvudkontor centralt i Stockholm. Vi finns även i Luleå, Örebro och Shanghai.

Vi tycker det är viktigt att man trivs och har kul på jobbet. Vi ser oss själva som en stor familj och umgås gärna när det finns tid över, kanske framför en spännande match som visas på storbildsskärmen eller någon annan social aktivitet. Här finns det även stort utrymme för att lära sig mer av alla engagerade och kunniga kollegor, så att man hela tiden kan utvecklas i sin roll. Vill du vara en del i ett helhetskoncept och vår familj? Då ska du söka till oss.

Intresserad, välkommen att kontakta: Erik Nettelbrandt, 0734 03 11 21 erik.nettelbrandt@avantime.se.

MedieJobbMarknadsföringStockholm
Avantime är en digital fullservicebyrå som arbetar med att leverera innovativa lösningar till våra kunder. Nu letar vi efter en digital marknadsförare till vårt marknadsteam. Tjänsten: Som digital marknadsförare på Avantime kommer du att leda uppdrag som kretsar kring webbkampanjer och digitala medieköp samt uppföljning av dessa. Ditt huvudsakliga uppdrag kommer...

MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp