Skyltmax är en nytänkande skylttillverkare med målet att erbjuda kunden ett så brett sortiment som möjligt utan att göra avkall på enkelhet, pris och snabba leveranser. Genom designverktyget Skyltomaten erbjuder vi ett helt nytt sätt att handla personliga skyltar. På vår hemsida kan kunder själva designa den skylt de önskar och dessutom få den levererad hela vägen hem eller till företaget. Sedan starten 2008 har över två miljoner skyltar levererats till fler än 80 olika länder världen över. Med utmärkelser som Gasellpriset fyra år i rad och nu i oktober Superföretag av Veckans Affärer är det dags för oss att ta vår digitala marknadsföring till nästa nivå. Vi är nu på jakt efter en innovativ och driftig Digital Marknadsansvarig – rustad med ett analytiskt öga och resultatinriktat fokus! Är det du?

Om tjänsten som Marknadsansvarig 
Har du läst fler jobbannonser innan ditt ögonpar landar på denna? Då rekommenderar vi dig att ta en ny kopp kaffe, ett djupt andetag och sätta dig bekvämt. För detta är inte en tjänst som vilken som helst. Som Marknadsansvarig på Skyltmax får du ta dig an en helt ny roll på bolaget. Men lugn, företaget har tveklöst lagt i några växlar och du som ansvarig kommer direkt att kunna ta Skyltmax marknadsföring från 2:an till 4:an. Idag är företagets starkaste försäljningskanal Google AdWords och ett aktivt arbete görs inom både SEM och SEO, både on page och off page. Som Digital Marknadsansvarig innebär detta ett nära samarbete med ansvariga konsulter för att säkerställa att strategier genomförs och där du även med kreativa tag vågar tänka nytt.

Vidare innebär tjänsten att du tar fram, följer upp och analyserar Skyltmax framtida marknadsplan. Genom att analysera data och kartlägga såväl kunders som besökares beteenden omsätter du detta i effektiva marknadsinsatser – detta kan vara en utveckling och optimering av företagets Google Shopping-annonser, nyhetsbrev eller till exempel förbättring av sajten tillsammans med företagets UX-designer. Med en projektledares övergripande helhetssyn kombinerat med din analytiska skärpa koordinerar du allt internt arbete som rör marknadsföring och kommer med förslag på hur vi ska jobba vidare för att utveckla Skyltmax digitala marknadsföring. Skyltmax 2.0 helt enkelt!

Vi söker dig som…
… är en äkta digital native! Du trivs i datadrivna miljöer och med din analytiska förmåga är du snabb på att se sammanhang och översätta dessa till handlingsplaner. Trots din fallenhet för siffror och strategi försvinner du inte bakom datorskärmen med dina insikter – du har förmågan att både engagera och leda ett team.

Eftersom sökordsannonsering utgör en central del av Skyltmax marknadsföring, ser vi att du har minst två års erfarenhet av att arbeta med Google AdWords eller SEO-optimering. För rollen som Digital Marknadsansvarig är det även till stor fördel om du tidigare haft ansvar för ett team och är bekväm med den koordinerande, ledande delen av rollen. Med en närvaro på 17 marknader är det ett krav att du är flytande på såväl engelska som svenska, givetvis både muntligt och i skrift.

Vad Skyltmax erbjuder dig 
Det här är företaget som helt klart är något utöver det vanliga. Det kommer du garanterat märka då du tar dig ut till deras nya, fräscha lokaler i vackra Jonsered. Är du personen som inte charmas av spelrum med pingis och tv-spel, lovar vi att lunchlöpningen sker i en alldeles fantastisk miljö. Men nu till förmånerna med stort F: på Skyltmax får du bland annat riktigt bra frukost varje morgon med efterföljande rundpingis och fri lunch en dag i veckan tillsammans med dina eminenta, framtida kollegor. Råkar du skada dig under en rundpingisturnering, har du en privat sjukvårdsförsäkring som kommer garantera att du strax är tillbaka i gamet. Vill du dessutom förebygga skador kan du utnyttja det generösa friskvårdsbidraget. Dessutom firas mål och försäljningsrekord gärna med Shuffleboard, Gokart eller Paintball. Tror du oss inte? Ta en titt här!

Som Digital Marknadsansvarig på Skyltmax blir du en del av ett sammansvetsat, litet team där du har stor möjlighet att påverka företagets utveckling. Här gäller frihet under ansvar och du väljer själv dina arbetstider – vill du ta en löprunda under lunchen och förlänga lunchrasten? Inga problem. Och vi lovar, flexibiliteten gäller såväl arbetstider som ledigheter. Vill du direkt se mer av Skyltmax? Se deras hemsida här!

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringPartille
Skyltmax är en nytänkande skylttillverkare med målet att erbjuda kunden ett så brett sortiment som möjligt utan att göra avkall på enkelhet, pris och snabba leveranser. Genom designverktyget Skyltomaten erbjuder vi ett helt nytt sätt att handla personliga skyltar. På vår hemsida kan kunder själva designa den skylt de...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp