Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Vill du arbeta med ett av samhällets viktigaste uppdrag inom Sveriges största företag för vuxenutbildning? Vi vill ge varje individ som söker sig till oss en möjlighet att ta nästa steg till en utbildning, ett jobb och sin nya framtid. Nu söker vi en digital marknadsansvarig som ska bidra till att synliggöra vårt breda utbud av utbildningar.

Din utmaning

Som digital marknadsansvarig har du övergripande ansvar för marknadsaktiviteter. Du agerar expert och rådgivare gällande marknadsföring till verksamheten och ansvarar för att driva och följa upp kampanjer och marknadsaktiviteter under året. Du ser med din kunskap till att vi väljer effektiva digitala kanaler som ger resultat och att vi ligger i framkant inom marknadsföring och kommunikation.

Du kommer arbetsleda och coacha tre medarbetare på Hermods marknads- och kommunikationsavdelning och leda dem mot bolagsspecifika mål.

Du kommer att leda flera övergripande marknadsorienterade och digitala projekt. Fokus kommer initialt att ligga på att utveckla Hermods nya hemsida. Här samarbetar du med digitala experter. Du ansvarar för att kravställa och säkerställa att våra målgruppers behov är styrande i utvecklingsarbetet.

Vi erbjuder dig

Hermods erbjuder dig en spännande roll i en organisation med engagerade och drivande medarbetare. Du kommer att ha en viktig funktion i organisationen och vara delaktig i många delar av verksamheten. Du får även vara med och påverka verksamheten och på så sätt bidra till att fler människor får en chans till en bra framtid. Som en del av Sveriges största utbildningskoncern är karriärmöjligheterna hos oss stora, så ta chansen!

Din profil

Vi ser gärna att du har följande kompetens:

  • Relevant utbildning inom marknadsföring/kommunikation.
  • Minst fyra års erfarenhet från marknadsavdelning, byrå eller liknande.
  • Mycket kunnig inom digital marknadsföring, ex SEO, analys, marketing automation.
  • Dokumenterad erfarenhet av att leda större digitala projekt, framförallt inom webb.
  • Erfarenhet av att leda ett marknadsteam.
  • Van att ha många kontaktytor.
  • Starkt resultatorienterad och vill få saker att hända. Du har en positiv inställning och en attityd som smittar av sig. Du är en person som tycker om att ta stort eget ansvar.
  • Flexibel, initiativrik och ha förmågan att engagera och kommunicera framgångsrikt både internt och externt.

Vi har en stark och tydlig värdegrund som är vägledande för vårt arbetssätt: vi bryr oss om – vi är nyskapande – vi skapar resultat. Det är viktigt att du delar våra värderingar.

Anställningen

Tjänsten är en projektanställning under 12 månader med placering i centrala Stockholm. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI.

Är du intresserad?
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag, dock senast den 22 november! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar inte emot ansökan via e-post.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Mathias Skalmstad (mathias.skalmstad@hermods.se), tel. 08-410 251 16

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringStockholm
Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group