Vi söker dig som kan driva, utveckla och skaffa fler lojala besökare online till våra personliga och profilstarka hotell och mötesplatser i Stockholmsområdet.

Stockholm Meeting Selection (SMS) driver 10 hotell och mötesplatser i Stockholmsområdet. Vår vision är att bjuda världen på Livets Goda!

Vi söker dig som förstår att man köper online men att den riktiga kundupplevelsen sker IRL hos oss. Du är väl bevandrad i sociala plattformar, SEM, SEO, Google Tag Manager, Google Analytics, Google Business, Business Manager, WordPress mm. Du har tidigare erfarenhet att arbeta med influencers och ambassadörer i syfte att skapa starka varumärken. Du är van att producera relevant content såsom bilder, text och rörligt material.

Du är van att ta ansvar och lämnar inget åt slumpen men framförallt har du glimten i ögat. Du har lätt för att omsätta strategi till handling och du kan enkelt växla mellan analys och kreativitet.

Tjänsten ingår i bolagets marknadsteam, rapporterar till marknadschefen och utgår från huvudkontoret.

Vad kan SMS erbjuda dig? Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med på resan att utveckla och skapa starka varumärken i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr om oss våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringStockholm
Vi söker dig som kan driva, utveckla och skaffa fler lojala besökare online till våra personliga och profilstarka hotell och mötesplatser i Stockholmsområdet. Stockholm Meeting Selection (SMS) driver 10 hotell och mötesplatser i Stockholmsområdet. Vår vision är att bjuda världen på Livets Goda! Vi söker dig som förstår att man köper...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group