Vi är en digital marknadsplats där privatpersoner som vill låna pengar enkelt kan mötas direkt med dem som vill låna ut pengar. I praktiken erbjuder vi möjligheten att utbyta finansiella tjänster – så som att låna eller investera pengar – utan dyra mellanhänder som exempelvis banker. På så vis flyttas makten tillbaka till kunderna, där vi tycker att det hör hemma. Vårt mål är att med modern teknik skapa samma skifte i finansbranschen som påbörjats och skett i andra branscher där konsumenter nu enklare kan utbyta tjänster direkt med varandra. Hos oss kan privatpersoner, företag och organisationer nu göra affärer med varandra på ett enkelt, tryggt och mer rättvis sätt.

Nu söker vi en Digital Marketing Specialist till vårt team på Sparlån! Vi söker dig som vill vara med och ta en ledande roll i att bygga och utveckla affären i ett bolag på frammarsch och som verkar i en helt ny bransch i den finansiella sektorn. Du kommer dessutom att komma in i en spännande fas och vara med att bygga ett helt nytt varumärke inom P2P på den svenska marknaden.

Som Digital Marketing Specialist ansvarar du för Sparlåns digitala marknadsföring: Du driver och utvecklar kampanjer, projekt, kanaler och samarbetspartners. Du har talang och ett stort intresse för digital kommunikation och förståelse för konsumenters digitala beteende. Du är en del av marknadsföringsteamet och rapporterar direkt till VD.

Exempel på ansvarsområden:

  • SEO, SEM/PPC (Google, Bing, Sociala medier),
  • Digital annonsering tex display, sociala medier, native, remarketing etc
  • Konverteringsoptimering av sajten
  • Partnersamarbeten tex Affiliates
  • Vara on top of trender och utveckling i branschen och inom digital marknadsföring
  • Uppföljning av KPI:er och mål för Sparlåns digitala marknadsföring

 

Vi tror att du är en kreativ och idérik person som prestigelöst tar dig an specificerade projekt lika lätt som initierar egna. Uttryck som QS, CPA, och ROI är naturliga för dig. Du är analytiskt lagd med ett stort driv och kan arbeta strukturerat självständigt likväl som tillsammans med andra. Du är en van användare av olika annonseringsplattformar, Microsoft Office, Adobe Photoshop och InDesign och Analytics. Har du certifierat dig inom AdWords och Analytics är det meriterande.

Du har relevant eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring (eller motsvarande arbetslivserfarenhet) och har arbetat ett par år både strategiskt och operativt med digital annonsering. Du kanske har jobbat på byrå 1–2 år och vill över till kundsidan. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder

För rätt person erbjuder vi stor kreativ frihet, stor utvecklingspotential och möjligheten att få vara med och omdefiniera hur konsumenter utbyter finansiella tjänster. Du kommer arbeta i ett internationellt och dynamiskt team med flera nationaliteter och språk på vårt kontor på Sturegatan 18 med utsikt över Humlegården. Förutom en spännande och välkomnande arbetsplats i en intressant bransch erbjuder vi konkurrenskraftig ersättning och stor möjlighet att vara med och utveckla både rollen och bolagets marknadsföring.

För frågor om tjänsten och eller ansökan, maila jessica@sparlan.se.Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas när rätt person har identifierats, så skicka in din ansökan redan idag.

MedieJobbMarknadsföringStockholm
Vi är en digital marknadsplats där privatpersoner som vill låna pengar enkelt kan mötas direkt med dem som vill låna ut pengar. I praktiken erbjuder vi möjligheten att utbyta finansiella tjänster – så som att låna eller investera pengar – utan dyra mellanhänder som exempelvis banker. På så vis...

MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp