Är du digital marknadsförare med intresse av att skapa affärsvärde?

Vi är ett SaaS B2B-företag som nu behöver öka på den digitala marknadsföringen för en fortsatt stark tillväxtfas. I vår internationella tillväxtresa söker vi nu dig som kan hjälpa till att öka leads till bolagets försäljningsorganisation och utveckla vår digitala marknadsföring.

Quickchannel erbjuder en marknadsledande video och streamingplattform till våra kunder och partners. Plattformen används för att skapa, hantera och distribuera videokommunikation. Du kommer att utforma och implementera Lead generation strategier, bidra till att våra marknadsföringsmetoder är skalbara och din första prioritet är att skapa kvalificerade leads genom att använda olika marknadsföringsmetoder som SEO, SEM, utveckla hemsidan, webinars, Marketing Automation och email marknadsföring. Du kommer att arbeta nära vårt säljteam för att skapa riktade kampanjer och mäta deras effektivitet när det gäller att driva pipeline.

Här har du chansen att vara en del av vår otroliga resa för att nå nästa nivå och använda dig av allt du kan och lite till. Möjligheten att utvecklas och ta din egen karriär och utveckling framåt samtidigt som vår.

Styrkor, passion och tidigare erfarenheter

  • Passion för att skapa, distribuera och övervaka digitala marknadsföringskampanjer
  • Du har erfarenhet från en roll där du hanterat marknadskampanjer i flera olika kanaler.
  • Kunskap och erfarenhet av SEO, SEM, optimering av målsidans konvertering, MA-system och utveckling av webbplats.
  • Van att arbeta med LinkedIn som marknadsförare
  • God kommersiell förståelse och kommunicerar obehindrat på engelska och svenska både skriftlig och muntlig
  • Bearbetat data och analyser för att utveckla och staka ut riktningen för tillväxtinitiativ med hög precision.
  • Fungerar bra i en tillväxtmiljö som ständigt förändras och där du behöver skapa nya ramar.
  • Du är väldigt strukturerad och analytisk men ändå kreativ.
  • Utmanar gärna, och vill förbättra, vårat nuvarande arbetssätt.
  • Du har en examen i marknadsföring, kommunikation eller liknande.

Quickchannels nuvarande marknadsföringsverktyg:

Google Ads

Google Analytics

Upsales CRM

Upsales Marketing Automation

WordPress hemsida & blogg

Quickchannel Webinar

LinkedIn

Om du är en av oss

Hos oss kommer du få vara en del av ett sammansvetsat gäng. Vara med och fira och planera på våra konferenser och kickoff, vår som höst.

Komma in i julstämningen vid det årliga julbordet samt hänga med kollegerna på måndagsfrukost eller fredags AW på kontoret. För att vi ska orka med detta utöver allt vad vardagen innebär så har vi självklart även ett bra friskvårdsbidrag att ta del av.

Vi tror på utveckling på alla möjliga ledder så har du ambitionen så ger vi dig gärna förutsättningen. Detta är en heltidstjänst med placering antingen i Gamla Stan, Stockholm eller i Stallarholmen, Strängnäs. Du väljer.

Ansökan

På Quickchannel värderar vi följande egenskaper hos varje individ: Driven, Engagerad, Positiv, Ödmjuk, Hjälpsam och Samarbetsvillig. Stämmer även detta överens med dig? Skicka då din ansökan tillsammans med CV och en kort presentation till career@quickchannel.se

Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. Tillträde omgående/efter överenskommelse.

Har du frågor kontakta Tina Bergdahl, rekryterare, 08-525 23 572 eller Viktor Hedström, CEO, 08-525 23 571

MedieJobbMarknadsföringStockholm
Är du digital marknadsförare med intresse av att skapa affärsvärde? Vi är ett SaaS B2B-företag som nu behöver öka på den digitala marknadsföringen för en fortsatt stark tillväxtfas. I vår internationella tillväxtresa söker vi nu dig som kan hjälpa till att öka leads till bolagets försäljningsorganisation och utveckla vår digitala marknadsföring. Quickchannel...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group