Först och främst är du en engagerad och positiv människa med edge. Med det vill vi ha sagt att du får saker gjorda och har viljan att leverera något utöver det vanliga. Vidare är du en självgående och strukturerad lagspelare som har en känsla för detaljer och som har lätt för att lära nya arbetsuppgifter.
Du har några års erfarenhet av resultatfokuserad digital marknadsföring inom B2B och vill nu ta nästa steg för att utveckla dig vidare.

Vidare är/har du:

  • Relevant utbildning inom marketing, erfarenhet av digital marknadsföring och kunskap om de vanligaste digitala B2B-kanalerna. Viktigast är att du har erfarenhet av email-marketing eller marketing automation.
  • Självgående och duktig genomförare som kombinerar noggrannhet, struktur, analytisk förmåga med resultatfokus och förmågan att alltid leverera i tid och med hög kvalitet.
  • God affärsförståelse, säljdriv och vana av att jobba tillsammans med säljare.
  • Mycket god IT-vana och stor erfarenhet av Office-paketet och vanligt förekommande verktyg inom digital B2B-marknadsföring. Har du jobbat med Salesforce, Pardot och Sitecore blir vi extra glada. Även erfarenhet av de vanligaste Adobeprogrammen och HTML-kunskap är ett plus.

Utmärkt kommunikationsförmåga på svenska och engelska i både tal och skrift. Du är ingen copywriter men har förmågan att korrekturläsa och skriva kortare texter på både svenska och engelska.

Flexibel, prestigelös och har viljan att rycka in där det behövs för att vi tillsammans ska kunna leverera bästa möjliga resultat.
Medius är ett svenskt B2B cloud-bolag och en globalt ledande leverantör av lösningar för elektronisk fakturahantering. Till det globala marketing-teamet söker vi nu en Digital Marketing Specialist som brinner för digital marknadsföring och för digitala B2B-kampanjer i synnerhet. Du är en genomförare av rang och har erfarenhet av email-marketing/kampanjer eller marketing automation, CMS och olika typer av leadsgenererande aktiviteter.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med positiv energi, sköna arbetskamrater och ett drivet marketing-team som ligger i framkant gällande digitalt tänk och kunnande (för oss handlar marketing om att generera business, inte fluffiga annonser). Lägg dessutom till uppbackning av en ledning med ambitioner och ett företag med stark tillväxt. Hos oss är du en viktig del av helheten, samtidigt som personlig utveckling och eget ansvar är viktiga hörnstenar.

Ditt fokus blir att planera, genomföra och följa upp olika typer av digitala marketingaktiviteter med fokus att generera leads till våra säljteam runt om i världen. Du är involverad i både lokala och globala integrerade marketingkampanjer innehållande email, landningssidor, webb, sök och sociala medier – med ett stort fokus för dig på genomförande av email-kampanjer skapade i Pardot (vår marketing automation-lösning). Du kommer att vara marketing-teamets doer nummer 1 – vilket gör att du både måste gilla, och ha förmågan, att prioritera arbete hands-on. Dina kontaktytor blir främst övriga marketingteamet och våra säljchefer runt om i världen.

Vi gör det mesta av arbetet inhouse, benchmarkar oss mot global best practice och jobbar med ledande onlineverktyg. Dina huvudsakliga arbetsverktyg blir Pardot (marketing automation), Salesforce (CRM) och Sitecore (CMS).

Vi är ett litet team som uträttar stora saker genom engagemang, ambitioner, prestigelöst samarbete inom teamet, duktiga samarbetspartners, starkt commitment från övriga företaget och en mycket bra platform som vi byggt under de senaste åren. Samtidigt som digitala kampanjer är ditt huvudfokus är du en viktig spelare för helheten – och du ges stora möjligheter att växa och utvecklas vidare. Har du kunskap om andra centrala områden inom digital B2B-marketing som t ex PR, social media eller sök är det en fördel.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringen är antingen Stockholm eller Helsingborg – båda kontoren ligger mitt i city nära tåg/tunnelbana. Önskad start är snarast men med hänsyn tagen till eventuell uppsägningstid. Du rapporterar till vår globala marknadschef. Det förekommer enstaka resor både i Sverige och internationellt. Medius är ett svenskgrundat cloud-bolag som snabbt har vuxit med våra ambitioner och mål. Vi är idag en av de ledande leverantörerna inom vår bransch – med en tydlig vision att 2020 vara nummer 1 globalt. Vi är drivna, gillar högt tempo, personligt ansvar och att ta saker i mål. Vi tror på att få skratta på jobbet, att utmana oss själva och våra medarbetare, att få säga vår mening och att få ta egna steg framåt. Vi är passionerade i vårt jobb, vi vill jobba med de bästa för att bli #1 och vi strävar efter det genialt enkla. Och vi vågar för att lyckas.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringStockholm
Först och främst är du en engagerad och positiv människa med edge. Med det vill vi ha sagt att du får saker gjorda och har viljan att leverera något utöver det vanliga. Vidare är du en självgående och strukturerad lagspelare som har en känsla för detaljer och som har...