Är du passionerat intresserad av digital marknadsföring? Vill du bli en viktig spelare i vårt Media Planning team som ansvarar för all medieplanering i samtliga kanaler, för alla marknader? KappAhl befinner sig i en intensiv utvecklingsfas och vi söker nu en Digital Marketing Specialist med ansvar för primärt Google Marketing Platform.

Vi erbjuder dig
Som Digital Marketing Specialist kommer du att arbeta tätt tillsammans med övriga specialister och ansvara primärt för vår aktivitet inom Google Marketing Platform, för samtliga marknader. Bland annat SEM, YouTube och programmatic. Du är passionerat intresserad av datadriven marknadsföring och rollen riktar sig till dig som vill vara med och ta den digitala marknadsföringen till nästa nivå.

I rollen kommer du att strategiskt ansvara för att driva och utveckla arbetet med KappAhls digitala marknadsföring inom primärt Google Marketing Platform, samt ansvara för budget och uppföljning av digitala kanaler.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Strategisk planering och koordinering av samtliga marknaders insatser i Google Marketing Platform.
  • Budget och rapportering för samtliga digitala marknadsföringskanaler.
  • Leda arbetet för SEM & SEO i tätt samarbete med samarbetspartners, marknadsansvariga, e-com, analytiker och inhouse production team.
  • Uppföljning och analys av genomförda insatser.

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen ser vi att du har några års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring i Google Marketing Platform. Du har relevant utbildning/kompetens inom digital marknadsföring och/eller någon form av högre ekonomisk utbildning. Du har goda kunskaper i Google Ads och Google Analytics. Att du behärskar svenska och engelska flytande är en förutsättning.

Som person har du starkt kundfokus, är resultatdriven, orädd och nyfiken. Du drivs av att lära dig nya saker och vågar testa nytt. Du älskar att driva försäljning, är analytisk och föredrar beslut baserade på data. Du triggas av utmaningar och vet att det krävs ödmjukhet och kreativitet för att lösa de svåraste av dem. Du är en möjlighetsorienterad, prestigelös och flexibel person med vana att både arbeta självständigt och tillsammans med andra.

Du har lätt för att känna igen dig i KappAhls värdeord – teamkänsla, kreativitet, tydlighet, energi och mod

Är du intresserad?
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i Mölndal. Tillträde, snarast enl överenskommelse.

Din ansökan ser vi fram emot senast 15 november. Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Lena Forsaeus, Media Planning Manager på mail: lena.forsaeus@kappahl.com

Facklig företrädare för Unionen är Lotta Silow, telefon: 031-7715829. Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, telefon 031-7715643.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringGöteborg
Är du passionerat intresserad av digital marknadsföring? Vill du bli en viktig spelare i vårt Media Planning team som ansvarar för all medieplanering i samtliga kanaler, för alla marknader? KappAhl befinner sig i en intensiv utvecklingsfas och vi söker nu en Digital Marketing Specialist med ansvar för primärt Google...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group