Är du en vass digital marknadsförare med erfarenhet av SEO, Google Ads och Facebook Ads? Då är det dig vi söker!

Nu vill vi förstärka vårt team av digitala specialister med ytterligare en stjärna på SEO och PPC! Vi letar efter dig med gedigen erfarenhet av sökmotoroptimering och annonskampanjer på Google och Faceboook.

Vi tror att du har:

  • Utbildning inom marknadsföring och kommunikation
  • Minst 1-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på byrå eller inhouse
  • Arbetat med sökmotoroptimering av både större och mindre webbplatser
  • Hanterat PPC-kampanjer i både Google Ads och Facebook Ads
  • Goda kunskaper i Google Analytics och verktyg som SEMrush
  • Du skriver obehindrat på svenska och engelska

Om din roll som Digital Marketing Specialist

I ditt arbete kommer du att ansvara för en handfull kunder, hela vägen från implementering till optimering och rapportering. Du kommer att arbeta med både sökmotoroptimering och PPC-kampanjer via Facebook Ads och Google Ads. Du kommer få möjlighet att jobba med allt från globala e-handlare till lokala aktörer, där mål och optimering anpassas metodiskt och långsiktigt efter deras unika behov.

Om Frankly Media

Frankly Media är en expansiv digitalbyrå bestående av digitala specialister, strateger och webbutvecklare. Vi startade 2016 och har på kort tid samlat på oss flera stora varumärken såsom MELIMELI, Loanstep, Hotel Diplomat och mäklarbyrån MOHV för att nämna några. Besök https://franklymedia.nu/ för att lära känna oss bättre.

Är du den vi söker? Ansök direkt eller skicka din ansökan till erik@franklymedia.nu

Let’s be Frank!

MedieJobbMarknadsföringStockholm
Är du en vass digital marknadsförare med erfarenhet av SEO, Google Ads och Facebook Ads? Då är det dig vi söker! Nu vill vi förstärka vårt team av digitala specialister med ytterligare en stjärna på SEO och PPC! Vi letar efter dig med gedigen erfarenhet av sökmotoroptimering och annonskampanjer på...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group