Är du nyfiken, vass på digital marknadsföring och vill vara med på vår resa att IT-säkra Sverige?

Om dig

Vi värderar personliga egenskaper högt, för att trivas hos oss och vara framgångsrik i din roll tror vi att du är självgående, nyfiken och lösningsorienterad. Du är en prestigelös lagspelare som trivs i en händelserik miljö och tycker om att utmana dig själv och utmana hur vi kan bli bättre tillsammans.

Du som söker har förmodligen arbetat operativt med försäljningsorienterad B2B marknadsföring i digitala kanaler på exempelvis digitalbyrå eller marknadsavdelning tidigare. Du har erfarenhet från framgångsrik content marketing, marketing automation och har koll på de senaste trenderna och går igång på ökad konvertering.

Då detta är en ny roll hos oss är det bra om du trivs i en miljö där allt inte finns klart från början och där du får vara med och skapa, påverka och får utrymme att testa nya idéer. Du för dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Tidigare erfarenheter vi tror är viktiga för att lyckas i rollen:

Erfarenhet av arbeta i CMS och rör dig enkelt i sociala medier.

Vana att analysera digitala kampanjer, aktiviteter och kanaler.

Vana att arbeta med video.

Om rollen

Som Digital Marketing Specialist blir du en viktig del i bolagets fortsatta framgångsresa att göra Sverige IT-säkert. Du kommer att vara Datacenters motor som skapar engagerande innehåll i våra digitala kanaler med syfte att stärka varumärket och öka antalet leads i vår målgrupp. Du kommer ingå Demand Generation-teamet tillsammans med en Demand Generation Manager.

Du kommer huvudsakligen att jobba med

Hantera vårt CMS

Hantera vår närvaro på social medier såsom LinkedIn, Facebook och Instagram

Producera
content (även i bild och rörlig bild)

Producera
webinar och events

SEO

Om Datacenter

Datacenter är ett tillväxtbolag som IT-säkrar Sverige genom IT-drift med hög säkerhet och tillgänglighet. Vi levererar tjänster som få av våra konkurrenter kan leverera och drivs av att hjälpa företag att utvecklas och effektiviseras med hjälp av sin IT.

Det som binder oss samman är vår passion och viljan att skapa värden genom kreativitet och hårt arbete åt oss själva och våra kunder. Det som skiljer oss från mängden är vårt fokus på IT säkerhet, här ska vi vara bäst i klassen, alla dagar på året!

Det ligger i vår kultur att ha en ständig utvecklingskurva där vi hjälper varandra framåt. Miljön på Datacenter är familjär och prestigelös, med högt i tak och nära till ledning.

Vi ligger i teknisk framkant och vårt kall att skapa ett IT-säkert samhälle gör att det är stundtals högt tempo och ibland går vi hem trötta, men aldrig uttråkade. Det viktigaste är att vi har väldigt kul på jobbet och växer tillsammans!

Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag
2019-05-31. Vi ber dig därför skicka din ansökan så snart som möjligt.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringStockholm
Är du nyfiken, vass på digital marknadsföring och vill vara med på vår resa att IT-säkra Sverige? Om dig Vi värderar personliga egenskaper högt, för att trivas hos oss och vara framgångsrik i din roll tror vi att du är självgående, nyfiken och lösningsorienterad. Du är en prestigelös lagspelare som trivs i...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group