Clipsource är en ledande kommunikationsplattform för globala medieföretag. Våra tjänster inkluderar digitala mediacenter, förhandsvisningar av TV-serier och filmer samt distribution av programinformation till mediesajter. Bland kunderna finns företag som Discovery, HBO, Disney, Sony, Turner, TV4, NENT, SF, Nordisk Film och Storytel.

Företaget är fortfarande litet, men vi växer snabbt i hela Europa. För att hantera denna expansion söker vi efter en Digital Marketing Specialist till företagets sälj- och marknadsteam i Stockholm.

På Clipsource jobbar personer med djup kompetens inom media och teknik. I våra lokaler i centrala Stockholm råder en avslappnad och vänlig atmosfär och det finns mycket entreprenörsanda i väggarna. Vi värdesätter samarbete och du bör vara en lagspelare för att passa i vår organisation.

Arbetsbeskrivning

I Uppgifterna Ingår Bland Annat

Du kommer att ansvara för att vidareutveckla och underhålla företagets digitala sälj- och marknadsföringskanaler. Målet är att öka kännedomen om Clipsource erbjudande och skapa ett kontinuerligt flöde av kvalificerade leads. Genom att vara en brygga mellan marknad och försäljning får du möjlighet att arbeta med många globala medieföretag – ett fantastiskt tillfälle att växa professionellt och skapa internationella kontakter.

  • Planera, producera, publicera och följa upp sälj- och marknadsföringsaktiviteter med egenproducerat material om våra verktyg och tjänster. Inbound och outbound.
  • Kontinuerligt uppdatera innehåll och kampanjer på vår sajt.
  • Skriva nyhetsbrev och andra utskick via e-post
  • Anordna webinars.
  • Definiera tydliga målgrupper på Linkedin och Facebook och köpa trafik.
  • Arbeta med SEO och SEM, följa upp statistik och kontinuerligt optimera våra aktiviteter i sociala och digitala medier.
  • Bearbetning och kvalificering av leads.
  • Bygga en lead-funnel till försäljningsavdelningen i Hubspot eller motsvarande verktyg)

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet inom digital kommunikation och marknadsföring, samt kan visa på framgångsrika resultat från en liknande position inom B2B. Digitala medier är en naturlig del av ditt liv.

Utöver Det Ser Vi Att Du

  • Gillar att arbeta på en strategisk nivå och samtidigt kunna ta tag i det operativa arbetet.
  • Har erfarenhet av att jobba med system som Hubspot eller liknande.
  • Har stor vana av att formulera dig på engelska, i tal och skrift.

Frågor och kontakt

I denna rekryteringsprocess samarbetar Clipsource med Lagotto Executive Search & Interim. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christos Voglis på christos.voglis@lagottosearch.se, 073- 082 62 12. Intervjuer och urval görs löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringStockholm
Clipsource är en ledande kommunikationsplattform för globala medieföretag. Våra tjänster inkluderar digitala mediacenter, förhandsvisningar av TV-serier och filmer samt distribution av programinformation till mediesajter. Bland kunderna finns företag som Discovery, HBO, Disney, Sony, Turner, TV4, NENT, SF, Nordisk Film och Storytel. Företaget är fortfarande litet, men vi växer snabbt i...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group