Som Digital Marketing Manager kommer du att arbeta tätt med bolagets VD och två andra kollegor i marknadsteamet som arbetar med den digitala delen av bolaget. Fler kollegor sökes, därför kan den siffran komma att ändras. Du kommer att få både operativt och strategiskt ansvar kopplat till bolagets marknadsdata och utforma strategier kring bolagets digitala marknadsföring. Vi ser att du har en prestigelös inställning till att hjälpa där det behövs, samtidigt som du kommer att vara en viktig spelare för företagets expansion framöver.Vi söker dig som är affärsdriven, har en bred erfarenhet och god förståelse för e-handel och marknadsföring.

Det spelar ingen roll om du befinner du dig i uppstarten av din e-handelskarriär eller om du varit med i yrket i 10år, viktigast är att du med ett stort driv vill utveckla såväl dig själv som företaget. Här har du möjligheten att göra stor skillnad för företagets framtida utvecklingVara övergripande ansvarig för annonsering och trafik till bolagets e-handelUtveckla, utföra och analysera marknadsstrategier och kampanjer inom sociala medier, SEO och SEM· Ansvara för expansion av bolagets e-handel till andra länder.Budgetansvar för den digitala marknadsföringen, kopplat till bolagets mål, guidelines som vi sätter upp tillsammans. Ha kontakt med byråer och kollegor internt för att koordinera och följa upp marknadsprojektPlanera och supportera produktsläpp samt större kampanjerAnalysera data, kommunicera med kollegor för att förbättra bolagets marknadsarbete och rapportera slutsatser till VD/Marknadsansvarig och följa upp besluten. Hjälpa till och ta fram ny hemsida till e-handel.

Vara med och ansvara för expansion till andra länder och marknader. Arbeta med kollegor för redaktionellt innehåll i nyhetsbrev samt planering och publicering av kampanjer.Du tycker om sälj och ser gärna att försäljningssiffrorna ökar som konsekvens av ditt arbete. Om dig Rollen som Manager är ny hos bolaget och ett led i en expansion, vilket ställer krav på att du är självständig, initiativtagande, strukturerad och själv kan vara med och forma dina arbetsuppgifter. Du kommer in en mindre organisation med korta beslutsvägar varför vi ser att du är flexibel som person, kan hantera flera saker samtidigt och bidrar med positiv energi till bolaget.

Vidare har du en analytisk ådra och bidrar med en mix av högt driv och stor ödmjukhet. Du är en arbetsmyra som söker nya utmaningar och vill vara med på en stark tillväxt. Skriv gärna ner några rader om vad du i övrigt är bra på då rollen kan komma att anpassas efter dig och omständigheterna.Rekrytering sker löpande så vänta inte med ansökan

Ansök till: lina@rodceder.se 

MedieJobbE-commerceUppsala
Som Digital Marketing Manager kommer du att arbeta tätt med bolagets VD och två andra kollegor i marknadsteamet som arbetar med den digitala delen av bolaget. Fler kollegor sökes, därför kan den siffran komma att ändras. Du kommer att få både operativt och strategiskt ansvar kopplat till bolagets marknadsdata...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group