Kvdbil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar; varje år säljer vi fler än 26 000 bilar. Våra kunder är privatpersoner, företag samt myndigheter. Våra auktionsobjekt testas, värderas och beskrivs grundligt innan vi lägger upp dem för auktion på kvdbil.se. I KVD-koncernen ingår även Sveriges ledande bilvärderingsbolag: bilpriser.se samt kvdpro.com – auktioner med maskiner och tunga fordon. Kvdbil utverkar konstant nya erbjudanden, där ett av de senare är leasing av begagnade bilar. Genom detta hjälper vi både säljare och köpare att göra en skönare bilaffär. Vi som bolag har en unik marknadsposition där vi fortsätter att utmana, utveckla och driva förändring i branschen.

Kvdbil befinner sig idag i en expansiv fas och söker nu en hands on och målmedveten Digital Marketing Manager med tidigare erfarenheter inom digital marknadsföring. I rollen kommer du att vara en viktig del av Kvdbils marknadsföring online i en snabbrörlig och innovativ miljö, samt ha ägarskap av samtliga digitala kanaler som driver trafik till sajten. Du kommer att rapportera till Chief Marketing Officer och vara involverad i att sätta upp tydliga mål, budget och KPI:s för att ständigt följa upp resultat. Som Digital Marketing Manager kommer du även att ha stor delaktighet i att utveckla marknadsavdelningen samt försäljning och tillväxt.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll är du en proaktiv och självgående person som gillar att ta egna initiativ och har en hög ambitionsnivå. Du besitter en hög analytisk förmåga och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du är affärsorienterad och har ett intresse för att ständigt utveckla affären och att styra mot lönsamhetsmål. Vidare är du som person trygg, prestigelös och har en god samarbetsförmåga. På KVD jobbar vi efter våra värdeord: Nytänkande, Omtänksamma, Drivande och Enkla och vi vet att det är tillsammans vi lyckas bäst.

Erfarenhet

  • Akademisk utbildning inom marknadsföring, ekonomi och/eller annan relevant utbildning.
  • Ett par års erfarenhet från att ha arbetat med relevanta verktyg såsom Google AdWords och Google Analytics.
  • Ett par års erfarenhet av att arbeta med kampanjer genom sök / display / shopping riktad mot konsument.
  • Erfarenhet från att arbeta med relevanta metrics och KPI:er.
  • Erfarenhet av annonsering via Social Media är ett plus men inget krav.

Vi erbjuder sköna arbetskamrater, gott kaffe, kollektivavtal, ett bra förmånspaket samt goda möjligheter att vara med och påverka.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med start omgående och placering i våra nya lokaler i centrala Göteborg.

Deadline är 18/8 men vi behandlar ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag!

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringGöteborg
Kvdbil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar; varje år säljer vi fler än 26 000 bilar. Våra kunder är privatpersoner, företag samt myndigheter. Våra auktionsobjekt testas, värderas och beskrivs grundligt innan vi lägger upp dem för auktion på kvdbil.se. I KVD-koncernen ingår även Sveriges ledande bilvärderingsbolag: bilpriser.se samt...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group