Nu har du en unik möjlighet att få vara med och bygga upp ett nytt affärsområde då hallon på riktigt utmanar företagsmarknaden med enkla och billiga mobilabonnemang som säljs via hallon.se. Som Digital marketing manager på hallon företag kommer du att spela en nyckelroll i ett tidigt skede. Du kommer ha möjligheten att vara involverad i alla beslut i utvecklingen av en digital företagsmobiloperatör och tidigt kunna se direkta resultat av ditt arbete.

Ansvarsområden

  • Driva och optimera alla typer av digital marknadsföring (affiliate, sociala medier, SEM, programmatisk, email, display, native, m.m.) med syfte att driva trafik och försäljning av hallons företagsabonnemang. Du jobbar mot utvalda byråer inom respektive område.
  • Analysera trafik, försäljning, A/B-testning, m.m.
  • Stötta teamet genom att utforma, mäta och optimera alla typer av kampanjer och dylikt som görs inom ramen för partnersamarbeten. Du ges även möjligt att själv initiera och utveckla nya partnersamarbeten.
  • Beställa och koordinera web- och marknadsmaterial.
  • Agera stöd och bollplank i utveckling av tjänsten med allt från produktsidor, köpflöde, mina sidor, kundkommunikation och tilläggstjänster.

 

Vem tror vi att du är?

Vi ser att du har minst 2 – 3 års arbetslivserfarenhet inom digital marknadsföring och webanalys gärna inom liknande tjänster/områden. Relevant, akademisk examen är starkt meriterande.

Som person är du engagerad, driven, resultatfokuserad och van att ta egna initiativ. Du kombinerar analytisk förmåga och kreativt tänk med en ”kavla-upp-ärmarna-attityd”, samt besitter en god kommunikativ förmåga. Din ödmjuka inställning och utmärkta samarbetsförmåga kommer väl till använding i ditt nära samarbete med både interna och externa parter.

Är du den vi söker? Ansök redan idag, vi intervjuar kandidater löpande. Vid frågor, kontakta Saul Amram, Operativ chef hallon företag, saul.amram@hallon.se.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringStockholm
Nu har du en unik möjlighet att få vara med och bygga upp ett nytt affärsområde då hallon på riktigt utmanar företagsmarknaden med enkla och billiga mobilabonnemang som säljs via hallon.se. Som Digital marketing manager på hallon företag kommer du att spela en nyckelroll i ett tidigt skede. Du...

MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp