Vi är Stockholms främsta specialister inom IT-rekrytering och headhunting. Idag är vi totalt 50 personer där de flesta arbetar som Talent Acquisition Consultant och med Inbound Recruiting. Vi är precis i startgroparna med att starta upp en ny produkt och behöver därför förstärka med ytterligare en person till vårt marknadsteam som idag består av två personer. Vi söker dig med intresse för digital marknadsföring och innehållsproduktion som vill vara med och utveckla vår nya produkt i att producera innehåll till våra kunder.

 

Om tjänsten
Internt kommer du bland annat att arbeta med Ants egna varumärke både ut mot potentiella kunder och medarbetare. Du kommer att få vara med från idé till produktion, publicering och uppföljning av resultat. Tillsammans med teamet kommer du också att skriva texter till vår hemsida, samt jobba med SEO och annonsering i sociala medier.

I vår nya produkt där vi skapar rörligt innehåll åt våra kunder kommer du sköta både inspelning på plats och klippning. Det kan också bli aktuellt att vara med redan på idéstadiet i hur filmen ska utformas. Det är ett nytt område för oss och du kommer därför kunna få vara med och påverka vår produkts fortsatta utveckling.

Vem är du?
Vi söker dig som har en universitets-/högskoleutbildning inom relevant område och är i början på din karriär. I och med att du kommer vara ute och träffa våra kunder ser vi gärna att du har en god kommunikativ förmåga. I rollen ska du vara med och skapa innehåll därför ser vi gärna att du är ansvarstagande och gillar att vara kreativ i ditt arbete.

Krav

  • Erfarenhet av redigeringsprogram som Premiere Pro eller liknande
  • Erfarenhet av att producera text på både svenska och engelska

Meriterande

  • Photoshop
  • Analytics
  • SEO
  • Annonsering i sociala medier

Vi erbjuder
Du kommer få en plats i ett härligt gäng med mycket god sammanhållning där vi tillsammans jobbar mot gemensamma mål.
Stämmer detta in på dig? Tveka då inte att ansöka redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Sophie Sundberg på sophie.sundberg@ants.se

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Vi är Stockholms främsta specialister inom IT-rekrytering och headhunting. Idag är vi totalt 50 personer där de flesta arbetar som Talent Acquisition Consultant och med Inbound Recruiting. Vi är precis i startgroparna med att starta upp en ny produkt och behöver därför förstärka med ytterligare en person till vårt...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group