Visste du att vi på Visma är en av Europas ledande IT-leverantörer? Eller att vi växer i raketfart? Nej. Antagligen visste du inte det. Förrän nu, när du läste det i den här annonsen. Precis därför behöver vi dig. Vi har under de senaste åren förvärvat en hel rad spännande IT- och techbolag och vi fortsätter växa. Nu söker vi dig, du som vill hjälpa oss att göra Visma till det självklara valet för alla företag som behöver affärskritiska lösningar. Du är engagerad, kreativ och driven. Du brinner för marknadsföring och vill hjälpa oss och våra systerbolag att ta vara på vår fantastiska marknadspotential. Du ser det här jobbet som en guldchans för dig att utvecklas och går igång på frihet under ansvar, du är en digital native och förstår hur digital marknadsföring fungerar.

Din nya roll
Du kommer att ta ett större ansvar för ett av våra systerbolag, och supportera våra andra. Därför är det viktigt att du trivs med varierande uppgifter och att du vågar prova nya saker. Det bolag du kommer att ha större ansvar över verkar inom beslutsstöd och business intelligence, ett expansivt och spännande område med mycket stora möjligheter. Är du kreativ och driven så kommer du kunna ha stor påverkan på vår marknadsföring.

I rollen kommer du bland annat att:

  • Projektleda kampanjer och kundträffar från ax till limpa
  • Kontinuerligt arbeta med hemsidan
  • Producera och sprida content
  • Arbeta med sociala medier för flera av våra bolag
  • Arbeta med leadsgenerering till våra säljare
  • Ansvara för utförandet av marknadsplan för ett av våra systerbolag

Du rapporterar till marknadschefen och välkomnas till vårt marknadsteam i Stockholm.

Din profil
Vi ser gärna att du har utbildning inom marknadsföring eller motsvarande samt några års erfarenhet av digital marknadsföring. Du har en förmåga att fånga upp ett budskap och konceptualisera det för att både skapa och genomföra en kampanj. Även om erfarenhet och kompetens är viktigt för oss så är det främst din personlighet som kommer att vara avgörande. I övrigt letar vi efter dig som är en kommunikativ teamplayer med driv och engagemang. Du får saker gjorda, är trygg i dig själv, modig, nyfiken och vågar göra fel.

Ansökan
Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 24 augusti 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta vår HR Business Partner Viktoria Petersson på viktoria.petersson@visma.com. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till vår marknadschef Louise Merzinger på louise.merzinger@visma.com. Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varför Visma?
Visma Consulting är en del av den framgångsrika Vismakoncernen. Hos oss erbjuds du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och administrativa processer och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringStockholm
Visste du att vi på Visma är en av Europas ledande IT-leverantörer? Eller att vi växer i raketfart? Nej. Antagligen visste du inte det. Förrän nu, när du läste det i den här annonsen. Precis därför behöver vi dig. Vi har under de senaste åren förvärvat en hel rad...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group