Vi söker dig som har läst en eftergymnasial utbildning inom kommunikation och marknadsföring och som har arbetat med ovanstående arbetsuppgifter i minst tre år. Vi vill att du ska vara mycket väl insatt i de dominerande sociala media-kanalerna och hur man på bästa sätt marknadsför sig där.

Vidare vill vi att du har god kunskap inom Adobe Photoshop och Indesign samt Officepaketet. Har du även erfarenhet av att arbeta i Illustrator samt CMS verktyg som Umbraco och Drupal ses det som meriterande.

Som person är du driven, stresstålig, strukturerad och van vid att arbeta med flera projekt parallellt. Vidare är du ansvarstagande, flexibel med en del skinn på näsan och kan se lösningar snarare än problem. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan samarbeta i ett team. Vi ser också att du som person är glad, snäll och trevlig. Stämmer detta in på dig ser vi fram emot din ansökan.
Då vi nu är inne i en expansiv fas, behöver vi förstärka vår marknadsavdelning. Vi söker en person som främst ska driva och utveckla vår kommunikation i sociala medier men även på våra webbplatser. Detta för att hitta lösningar för hur vi på bästa sätt kan nå våra kunder. Kunderna kan vara både elever och föräldrar men även företag och kommunala huvudmän, vilket ställer olika krav på innehåll. Du ska fungera som ett stöd till våra skolor inom koncernen i deras marknadsföring. Du ska även genomföra och följa upp målgruppsanalyser. Som digital kommunikatör med spets inom sociala medier på Vindora Utbildning AB kommer du att arbeta i ett team om fyra på marknadsavdelningen, två marknadskommunikatörer samt en marknadsansvarig som du rapporterar till.

I rollen som Digital kommunikatör kommer dina arbetsuppgifter innefatta:

  • Ta fram innehåll, utveckla samt arbeta proaktivt i vår kommunikation i sociala medier med text, bild, film och annonsering mm.
  • Utvärdera våra aktiviteter i sociala medier samt webbplatser.
  • Hålla våra webbplatser uppdaterade samt fungera som support gentemot skolorna.
  • Ta fram underlag för att göra målgruppsanalyser via tex Google Analytics.
  • Skriva och anpassa texter till marknadsföringsmaterial samt webbplatser.
  • Samverka vid olika events som gymnasiemässor, elevträffar etc.
  • Skriva pressmeddelande
  • Arbeta med intranätet och tillhörande dokument
  • Ta fram digitala annonser/banners
  • Tillverkning av trycksaker såsom foldrar, flyers, broschyrer och annonser

Nu söker Vindora Utbilding AB en digital kommunikatör med spets inom sociala medier. Inom koncernen ingår tre utbildningsföretag – Praktiska Gymnasiet, Hagströmska Gymnasiet och Movant. Praktiska Gymnasiet är en skola som utbildar inom yrkesutbildningar, och som ger förutsättningar för eleven att starta eget eller läsa vidare. Hagströmska Gymnasiet utbildar inom både teoretiska och praktiska program med spets inom idrott och mode. Movant bedriver yrkesutbildning för vuxna och jobbar även med företagsutbildningar. De tre skolorna har verksamheter från Luleå i norr till Ystad i söder. Vi har ca 50 enheter och utbildar idag ca 7000 elever.

Skicka din ansökan via e-post. maria.fredriksson@vindora.se

MedieJobbPR & KommunikationGöteborg
Vi söker dig som har läst en eftergymnasial utbildning inom kommunikation och marknadsföring och som har arbetat med ovanstående arbetsuppgifter i minst tre år. Vi vill att du ska vara mycket väl insatt i de dominerande sociala media-kanalerna och hur man på bästa sätt marknadsför sig där. Vidare vill vi...