Är du SMC:s nya kommunikationstalang?
Att arbeta hos SMC Automation är både roligt och lärorikt. Trivselfaktorn och sammanhållningen är hög. Den anställde får ta del av tuffa utmaningar där beslutsvägarna är korta. Hos SMC arbetar alla efter samma värderingar, vi är prestigelösa, flexibla och resultatinriktade. Din egen ambition och resultat är det som styr din karriärutveckling. Vill du arbeta med oss?

Essential duties:

SMC:s Marknadsavdelning arbetar med marknadsföringsaktiviteter samt produktintroduktioner och support. Dina nära kollegor på samma avdelning är 7 personer. Tillsammans stöttar vi företaget kommunikativt och förmedlar vårt varumärke internt och externt. Vår kompetens är efterfrågad och vi har hand om allt från produktpresentationer och redaktionellt innehåll i ett stort antal kanaler till marknadskommunikation och events.

Utöver spännande arbetsuppgifter i en intressant organisation får den som kommer till vår avdelning dessutom roliga kollegor som trivs med att jobba tillsammans. Vi sitter i trevliga lokaler i Segeltorp.

Vad ditt nya jobb innehåller
Vi vill utveckla vår digitala närvaro och bli ännu mer snabbfotade i dessa delar. Nu söker vi dig som vill vara med på den resan.
Rollen innebär framför allt innehållsproduktion, till SMC:s digitala kanaler. Det kan vara att skriva artiklar, intervjua interna och externa personer, fotografera, formge eller producera rörligt material. Ofta handlar det om att göra flera av dessa delar i kombination. I tjänsten ingår också arbete med företagets varumärke och efterlevnad av den grafiska manualen.

 

Minimum requirements:
– Du är van att snabbt producera skriftligt, fotografiskt och rörligt innehåll för publicering/annonsering i sociala medier, behärskar engelska såväl som svenska.

  • Du hänger med i digitala trender och gillar att utforska de senaste verktygen och plattformarna.
  • Du har erfarenhet av SEO och epostmarknadsföring
  • Du har en relevant examen, exempelvis inom kommunikation eller journalistik, och har dokumenterad erfarenhet av liknande arbete, som t.ex. copywriter.
  • Du är van bildbehandlare, men har även ett öga för analys av digitalt innehåll och räds inte att öppna Excel.

 

Other skills:

Dina kunskaper och erfarenheter är viktiga för oss. Och vi lägger också stor vikt vid din personlighet och att du kan stå för SMC:s värderingar Mod, Stolthet, Engagemang, Hänsyn och Professionalism.

Är vi den du söker?
Då vill vi höra ifrån dig, på mail jobb@smc.nu, skriv ”Digital kommunikatör” i ämnesfältet. Vi behandlar ansökningar löpande och sista ansökningsdag är 18 november 2018.

För frågor om tjänsten, kontakta gärna Marknadschef Jimmy Nilsson, jini@smc.nu

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationSegeltorp
Är du SMC:s nya kommunikationstalang? Att arbeta hos SMC Automation är både roligt och lärorikt. Trivselfaktorn och sammanhållningen är hög. Den anställde får ta del av tuffa utmaningar där beslutsvägarna är korta. Hos SMC arbetar alla efter samma värderingar, vi är prestigelösa, flexibla och resultatinriktade. Din egen ambition och resultat...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group