Nu söker vi en driven digital kommunikatör som tillsammans med oss vill skapa det bästa innehållet för Sveriges lärare och kommunicera på webb, i sociala medier, i nyhetsbrev och via film.

Är du kreativ och initiativrik och samtidigt strukturerad och leveranssäker? Då är du rätt person. Vi ser gärna att har arbetat i en medlemsorganisation och har djup förståelse en verksamhet där förtroendevalda och medlemmar är de som är våra uppdragsgivare.

Att jobba på Lärarförbundet innebär att arbeta med en av Sveriges mest diskuterade frågor. Skolan är avgörande för Sveriges framtid och en nyckel till integration. Vi brukar säga att allt börjar med en bra lärare. Och lärare ska ha bra löner och bra villkor.

Vi på Lärarförbundets kommunikationsavdelning jobbar med att inspirera och engagera lärarna i frågor som berör deras yrke och vardag. Vi som jobbar här vill vara personliga, öppna, framåtsyftande, fokuserade och aktiverande, det är också egenskaper vi söker när vi letar efter nya medarbetare. Det är också de kännetecken som vi vill ska genomsyra all vår kommunikation.

Om dig 
För att lyckas i rollen behöver du ha:
• stor vana av att jobba som kommunikatör i digitala kanaler och sociala medier
• erfarenhet av att delta som kommunikatör i större och mindre projekt
• erfarenhet av ett eller flera webbpubliceringssystem
• förmåga att skriva olika typer av texter
• arbetat med korta statusuppdateringar till intervjuer och reportage
• jobbat med nyhetsbrev till olika målgrupper
• Ser film som ett självklart medium för effektiv kommunikation

Vad kan vi erbjuda dig? 
På kansliet arbetar ca 300 medarbetare, fördelade på 12 kontor och vi har 19 000 förtroendevalda lärare som gör skillnad för våra medlemmar varje dag. Du kan se fram emot ett omväxlande jobb i en organisation som är inne på en spännande förändringsresa. Vi har ett av marknadens bästa kollektivavtal med tjänstepension. Vi erbjuder dig subventionerade luncher, flexibla arbetstider och vår förmånsportal – som har Sveriges största utbud av förmåner och personalrabatter. Vi är stolta över att vi i år vann Guldnappen – vi kan nu titulera oss Sveriges bästa arbetsgivare för småbarnsföräldrar. Vi är också stolta över resultatet från vår senaste
medarbetarundersökning. Den visade att hos oss är ledarskapet bra, stämningen god och medarbetarna upplever att de arbetar mot tydligt uppställda mål.

Vi sitter i Lärarnas hus på Stora Essingen i Stockholm i ljusa fina lokaler. Hit tar du dig enkelt med bland annat tvärbanan, stationen Stora Essingen är placerad på andra sidan gatan. Vi förutsätter att du delar Lärarförbundets grundläggande fackliga värderingar. Lärarförbundet strävar i alla avseenden efter frihet från diskriminering och lika möjligheter för alla. Tjänsten är ett föräldravikariat som sträcker sig till juni 2018. Individuell lönesättning tillämpas. Heltidstjänst.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Nu söker vi en driven digital kommunikatör som tillsammans med oss vill skapa det bästa innehållet för Sveriges lärare och kommunicera på webb, i sociala medier, i nyhetsbrev och via film. Är du kreativ och initiativrik och samtidigt strukturerad och leveranssäker? Då är du rätt person. Vi ser gärna att...
MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp