Är du osäker på om det är text eller digitala kanaler du helst skapar? Om det är vass copy, inspirerande content eller en konverterande webbplats som är det roligaste slutresultatet? Tvekar du om du vill profilera dig som en kommunikatör som är bra på att tolka kunders behov, eller som någon som optimerar besökarflöden på företags digitala kanaler? Kan du kanske inte på rak arm säga vad ssl, 301, htaccess och CRM innebär, men om du känner dig själv rätt så kommer du oavsett inte riktigt kunna avgöra vilket av det som är roligast att lära sig mer om?
Om du tvekar på allt det här ovan, och om du har jobbat med de här arbetsuppgifterna i minst 3 år undrar vi, vill du bli en del i vårt team? Det är det enda vi tvekar över nämligen, för vi vet att vi behöver dig. Nu. Igår. Eller så snart du bestämt dig.

Vårt 5-mannateam behöver dig som en kugge i våra webbprocesser och i en stor blandning av uppdrag inom marknadsföring. Du har ett öga för form, men din stora kompetens ligger inom text och konvertering. Du har inga problem med teknik även om du inte kan allt, du går inte i baklås om ett problem uppstår – du löser det själv eller med hjälp av oss andra i teamet (ja, vi kan precis allt …).
Du är bra på att fokusera och få saker gjorda. Du är metodisk, kan följa instruktioner och återkoppla när du ser att något faktiskt kan göras smartare än vad det görs idag. Du jobbar gärna i team och ser fram emot att vi tillsammans avlastar varandra så jobbet blir gjort och kunderna blir nöjda. Du jobbar på vårt kontor eller hemma, det kommer vi överens om.

Om Identitet
Identitet är en kommunikationsbyrå baserad i centrala Malmö. Vi vill att företag ska arbeta med sin marknadsföring så effektivt som möjligt. Vi arbetar med både små och stora företags varumärke, koncept och kampanjer.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationMalmö
Är du osäker på om det är text eller digitala kanaler du helst skapar? Om det är vass copy, inspirerande content eller en konverterande webbplats som är det roligaste slutresultatet? Tvekar du om du vill profilera dig som en kommunikatör som är bra på att tolka kunders behov, eller...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group