Fastighetsägarna är branschorganisationen som arbetar för en väl fungerande fastighetsmarknad. Deras 15 000 medlemmar äger och hyr ut bostäder och lokaler över hela landet. De representerar såväl de största börsnoterade fastighetsbolagen, kommunägda bostadsbolag som privata fastighetsföretag och bostadsrättsföreningar.

Genom att vara en rikstäckande organisation ger de sina medlemmar en styrka att driva frågor på riksnivå mot regering, riksdag och andra organisationer. Det gör att den enskilde fastighetsägarens röst hörs. Genom att samtidigt arbeta lokalt och erbjuda en rad tjänster ger de sina medlemmar stöd i deras vardag. Allt för att de ska kunna erbjuda sina hyresgäster ett bra boende och bra arbetsmiljöer. Fastighetsägarna Syd är en av regionföreningarna och har cirka 2 000 medlemmar som har drygt 7 000 fastigheter inom Skåne, Blekinge och Kronoberg.

Nu söker vi en digital kommunikatör till Fastighetsägarna Syds kontor i centrala Malmö. Tjänsten är ett vikariat på heltid i minst tolv månader.

Arbetsuppgifter

I rollen som digital kommunikatör arbetar du operativt och varierande med främst extern kommunikation. Du producerar text till web, nyhetsbrev och pressmeddelanden, planerar och koordinerar seminarier samt föreläsningar, marknadsför företagets utbud och tjänster och ansvarar för Fastighetsägarna Syds närvaro i sociala medier. Du arbetar tillsammans med en annan kommunikatör på kontoret i Malmö och samarbetar även med övriga kommunikatörer inom Fastighetsägarna runtom i landet. Vidare ansvarar du för fotografering vid olika events och bilder till reportage samt enklare filmning för publicering i digitala kanaler.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning inom kommunikation och marknadsföring
• Minst 2 års arbetslivserfarenhet från en liknande position inom kommunikation eller motsvarande
• Erfarenhet av grafisk produktion och program som InDesign, Photoshop och Illustrator
• Erfarenhet av att arbeta i system som exempelvis Apsis och EpiServer
• Erfarenhet av att arbeta i digitala kanaler och sociala medier
• Mycket goda kunskaper i svenska

Du är en självgående, lyhörd och drivande kommunikatör med förmågan att se sammanhang och hålla struktur. Du är intresserad av samhällsbyggnad och tillväxtfrågor, har ett öppet förhållningssätt och samarbetar bra med andra. Vidare är du en idérik person som ser möjligheter inom den lagda kommunikationsstrategin och trivs bäst när du får arbeta brett med kommunikation och digitala verktyg.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationMalmö
Fastighetsägarna är branschorganisationen som arbetar för en väl fungerande fastighetsmarknad. Deras 15 000 medlemmar äger och hyr ut bostäder och lokaler över hela landet. De representerar såväl de största börsnoterade fastighetsbolagen, kommunägda bostadsbolag som privata fastighetsföretag och bostadsrättsföreningar. Genom att vara en rikstäckande organisation ger de sina medlemmar en styrka...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group