Vi söker en digital kommunikatör till kommunikationsenheten på Ekobrottsmyndigheten.

Som digital kommunikatör på Ekobrottsmyndigheten ingår du i kommunikationsenheten och arbetar med att planera, genomföra, utvärdera och utveckla vår interna och externa kommunikation. Inom kommunikationsenheten ingår även medarbetare med ansvar för myndighetens brottsförebyggande arbete.

I rollen som digital kommunikatör har du ett övergripande ansvar för utveckling av struktur och innehåll i myndighetens externa webbplats och intranät. Du arbetar både strategiskt och operativt med att utveckla och förvalta våra webbplatser tillsammans med övriga kommunikatörer.

Du kommer att ha ett särskilt ansvar för att projektleda den planerade satsningen på vårt nya intranät. Du har vidare ett särskilt ansvar för kommunikationen kring vårt brottsförebyggande arbete.

Kvalifikationer

  • akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom området media och kommunikation
  • aktuell och gedigen erfarenhet av arbete som digital kommunikatör
  • gedigen erfarenhet av projektledning och förvaltning vid utveckling av intranät
  • erfarenhet av kravställning och uppföljning mot extern leverantör
  • erfarenhet av att arbeta strategiskt och operativt med kommunikation
  • erfarenhet av tillgänglighetsfrågor, sökmotoroptimering och webbanalys

Meriterande

  • erfarenhet av arbete inom statlig myndighet
  • erfarenhet av utveckling och innehåll i sociala medier
  • kunskaper om pressarbete

Dina egenskaper
Som person är du drivande och initiativrik, har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med olika samarbetspartners. Du är van vid att samordna och målgruppsanpassa materialet efter målgrupp och kommunikationskanal. Du kan initiera, planera och genomföra arbetsuppgifter inom utsatt tid. Du är bra på att organisera och prioritera utifrån ett helhetsperspektiv. Du tycker om att ta eget ansvar, driva och ge stöd i kommunikationsfrågor i samarbete med andra.

När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor.

Övrigt

Anställningen avser en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i Stockholm. Provanställning kan komma att tillämpas. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Information om anställningen lämnas av kommunikationschef Helena Norman tfn 010-562 96 50. Fackliga företrädare för Saco-S John Keränen tfn 010-562 92 23, för ST Ylva Nilsson tfn 010-562 91 94 och för Polisförbundet Kristina Windalen tfn 010-562 98 21.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Vi söker en digital kommunikatör till kommunikationsenheten på Ekobrottsmyndigheten. Som digital kommunikatör på Ekobrottsmyndigheten ingår du i kommunikationsenheten och arbetar med att planera, genomföra, utvärdera och utveckla vår interna och externa kommunikation. Inom kommunikationsenheten ingår även medarbetare med ansvar för myndighetens brottsförebyggande arbete. I rollen som digital kommunikatör har du ett...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group