Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan – från skog till färdigt hus – med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen – i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

Placeringsort

Anneberg utanför Kungsbacka

ARBETSUPPGIFTER

Vi arbetar hela tiden aktivt för utveckla och nå den bästa kunddialogen. Idag sker den främst i de digitala kanalerna men också i det lika viktiga personliga mötet. Vi är stolta över vårt varumärke och genom att i vår kommunikation förmedla rätt budskap, vid rätt tillfälle och på rätt sätt, så stärks det ytterligare. Du kommer att bli spindeln i nätet för vår kommunikation, främst digitalt men även i vårt tryckta material. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och du förväntas utan bekymmer växla mellan roller som beställare och innehållsproducent. Du kommer att driva projekt, både stora och små, med många kontaktytor. Du förväntas att göra analys, presentera en strategi och därefter operativt förverkliga planerna. I tjänsten ingår bl a att producera innehåll till vår webb, sociala medier, våra interna kommunikationskanaler som intranät, nyhetsbrev, kampanjer och lanseringar. Analys och utvärdering av vår kommunikation och genomslag sker dagligen.

Dina främsta arbetsuppgifter blir att:

 • Driva och utveckla kunddialogen i hela kundresan från de tidigaste skedena till och med 2-årsbesiktningen i alla A-hus forum.
 • Arbeta fram innehåll och arbetssätt för automatiserade mailutskick och regelbundna nyhetsbrev.
 • Ständigt administrera, uppdatera och utveckla innehållet på a-hus.se, gällande så väl bild, film och text så att sajten alltid känns uppdaterad och främjar säljarbetet.
 • Utveckla och vara med i framtagandet av nya kommunikationsplattformar/digitala verktyg samt ta fram innehåll till detta.
 • Vara drivande i utvecklingen av A-hus sociala kanaler och jobba för ökad spridning och följarantal.
 • Vara stöttande och drivande i A-hus internkommunikation, gäller så väl arbetsplatsinformation samt ökad dialog mellan huvudkontor och fält.

– Upprätthålla och utveckla budskaps- och kommunikationsplattform.

 • Arbeta med kommunikativa insatser och aktiviteter som främjar spridningen av A-hus varumärke och därmed ökad försäljning.

KVALIFIKATIONER

Du skall vara en digital inföding med stor passion för digitala verktyg och sociala medier. Du är nyfiken och frågvis.
Att du också är initiativrik, påhittig och kreativ är egenskaper vi värderar samt att du har en förmåga att slutföra det som är påbörjat. Noggrannhet ser vi som en av dina främsta egenskaper.

För att du skall lyckas i befattningen tror vi att följande stämmer in på dig:

 • Du har en fingertoppskänsla för vad som är instagramvänligt, vad som skapar stor spridning och är delningsbart innehåll.
 • Du är en riktig fena på det skrivna ordet.
 • Du brinner för rörligt innehåll i alla digitala plattformar samt kan skapa det med enkla medel, så väl själv som agera beställare.
 • Du har en god känsla för bildkomposition, färg och form.
 • Goda kunskaper i Adobe CS-suite (främst Photoshop, Indesign och Premiere Pro).

Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION

Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placeringsort är Anneberg utanför Kungsbacka.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av A-hus Marknadschef Susanne Ström på 0300-56 88 06.

Vi vill ha din ansökan senast den 15 augusti och gärna tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationKungsbacka
Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet! Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet. Hos oss vill...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group