Servicekontoret utför tekniska och administrativa tjänster till förvaltningar och bolag i Borås Stad. I vår verksamhet finns allt från anläggnings- och verkstadsarbeten till dataservice, bygg- och fastighetsservice, löne- och redovisningsservice samt telefonservice och växel. Servicekontoret har ingen kommunal budgettilldelning, utan arbetar under företagsliknande former enligt en modell med beställare och utförare. Omkring 350 personer arbetar på Servicekontoret. På Borås Stads hemsida kan du läsa mer om vår förvaltning.

 

Din nästa arbetsplats

På avdelningen Dataservice arbetar 45 medarbetare. Verksamheten är indelad i Kund, Utveckling, Drift och Support. Idag levererar vi drygt 60 IT-tjänster till våra kunder på förvaltningar och kommunala bolag i staden. Tillsammans hanterar vi nya och befintliga behov av tekniska lösningar som vi paketerar till IT-tjänster och levererar med stöd av SLA-avtal. Vi arbetar i en modern Microsoftbaserad miljö och vi sitter i trevliga lokaler vid Stadshuset.

Till enheten Kund som består av sex medarbetare söker vi nu en Digital kommunikatör.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Digital kommunikatör har du ett övergripande ansvar för kommunikationsfrågor som berör Dataservice tjänster; där det händer otroligt mycket just nu. Du kommer att arbeta främst operativt med både intern- och externkommunikation. Du kommar att arbeta nära verksamheten inom alla våra kanaler. Du planerar och genomför självständigt eller tillsammans med andra olika typer av kommunikationsaktiviteter.
Du arbetar aktivt med innehåll, publicering och utveckling av Dataservice digitala kanaler. Du kommer både att skriva egna texter samt redigera andras texter.

 

Du som söker

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom kommunikation/information, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Du har arbetat flera år som kommunikatör med stort fokus på digital kommunikation i alla kanaler. Du har drivit digitala utvecklingsprojekt, både självständigt och tillsammans med andra. Du är självklart en god skribent, har sinne för layout och älskar att fokusera på kundbehov. Kunskaper om IT-infrastruktur, Sitevision, Sociala medier samt Office 365 är ett krav. B-körkort är meriterande.

Du är en ambitiös, positiv och kommunikativ person med digital spetskompetens. Du är lösningsorienterad, duktig på att prioritera och vet hur man skapar struktur. Att hantera flera projekt och arbetsuppgifter parallellt är inga nyheter för dig och du gillar att arbeta både självständigt och i team. Du är resultatinriktad och drivs av att klara uppsatta mål, både individuella och de som sätts gemensamt för Dataservice.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb.

Claes Otterdahl, enhetschef
Telefon: 033-35 30 69,

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationBorås
Servicekontoret utför tekniska och administrativa tjänster till förvaltningar och bolag i Borås Stad. I vår verksamhet finns allt från anläggnings- och verkstadsarbeten till dataservice, bygg- och fastighetsservice, löne- och redovisningsservice samt telefonservice och växel. Servicekontoret har ingen kommunal budgettilldelning, utan arbetar under företagsliknande former enligt en modell med beställare...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group