Vill du vara med i vårt viktiga arbete för att ingen ska bli sjuk, skadas eller dö av sitt jobb? Då är det här något för dig. Vi söker en digital kommunikatör med fokus på sociala medier, som vill arbeta både strategiskt och operativt. Tjänsten är ett vikariat på heltid med start omgående och avslut 31 december 2021.

 


Ditt nya jobb

Kommunikationsavdelningen rekryterar nu en digital kommunikatör som ska driva arbetet på Facebook och Linkedin samt delta i innehållsarbetet på vårt intranät. Arbetet med intranätet sker i nära samverkan med ansvarig redaktör. Du tillhör enheten för press och digitala medier, som är en av två enheter på kommunikationsavdelningen. Din tjänst är placerad på webbredaktionen.

 


Kvalifikationskrav

  • Högskoleexamen tre år inom kommunikation eller motsvarande
  • Minst tre års yrkesmässig erfarenhet av digital produktion och publicering i sociala medier de senaste fem åren, inklusive arbete med målgruppsanpassning
  • Vana vid webbpublicering
  • Mycket god förmåga att skriva begripligt och intresseväckande

Personliga kvalifikationskrav

För att lyckas i arbetet behöver du tycka om att ta initiativ och arbeta växelvis med strategisk planering och praktiskt genomförande, alltid med intressenternas behov i centrum. Det är viktigt att du är drivande, trygg i din yrkesroll och bra på att samarbeta med olika yrkesgrupper och intressenter. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

  • Episerver, Adobe Premiere Pro och Photoshop
  • målsättning och utvärdering av kommunikation i sociala medier
  • tillgänglighetsanpassning och klarspråk
  • att arbeta med rörlig bild

Mer om anställningen
Tjänsten är placerad i Solna. Tjänsten är ett vikariat på heltid med start omgående och avslut 31 december 2021.Vi tillämpar individuell lönesättning.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationSolna
Vill du vara med i vårt viktiga arbete för att ingen ska bli sjuk, skadas eller dö av sitt jobb? Då är det här något för dig. Vi söker en digital kommunikatör med fokus på sociala medier, som vill arbeta både strategiskt och operativt. Tjänsten är ett vikariat på...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group