Medhouse söker en ny kreativ kollega med ett stort digitalt intresse! Är du den vi letar efter?
Om Medhouse

Medhouse är ett nordiskt konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom Life Science. Vi hjälper läkemedels- och medicinteknikbranschen med personal inom sälj, marknad, medicinska och regulatoriska tjänster.
Om rollen
Som Digital Kommunikatör & Content Manager hos oss ansvarar du för en stor del av kommunikationen mot våra befintliga samt potentiella kunder och konsulter. Du kommer att sköta våra sociala medier samt ta fram, skapa och publicera internt och externt marknadsföringsmaterial. Du kommer även att planera och koordinera konferenser, möten och aktiviteter.
Din profil
Vi söker dig som är kommunikativ och lösningsorienterad som gillar att bidra med nya kreativa idéer och tillvägagångssätt. Du brinner för det digitala och följer alltid med i utvecklingen och de digitala trenderna. Du är duktig på att formulera texter och kommunicera på både svenska och engelska. Vidare trivs du med att arbeta i en öppen arbetsmiljö med ett härligt mindre team omkring dig. Som person är du lättsam och social samt trivs med att samarbeta med både nära kollegor och externa samarbetspartners.
Krav

Relevant vidareutbildning, exempelvis inom media och kommunikation

Tidigare erfarenhet från en liknande roll

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Omfattning: Heltid med start enligt överenskommelse
Placering: Medhouse kontor i centrala Stockholm
Är rollen rätt för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Medhouse söker en ny kreativ kollega med ett stort digitalt intresse! Är du den vi letar efter? Om Medhouse Medhouse är ett nordiskt konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom Life Science. Vi hjälper läkemedels- och medicinteknikbranschen med personal inom sälj, marknad, medicinska och regulatoriska tjänster. Om rollen Som Digital Kommunikatör & Content Manager hos...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group