Delar du våra värderingar?

Vi tycker att livet är för kort för att inte trivas på jobbet. För oss är det en arbetsplats där duktiga kollegor bryr sig om att utveckla varandra, som man slipper ha ångest att gå till, där ärlighet mot kund och anställda sätts före ekonomisk vinning för företaget, där man alltid utmanas utanför sin bekvämlighet, stöttas till att övervinna utmaningar, och erbjuds alla verktyg som krävs för att bli sitt bästa jag.

Om du håller med oss om ovan, älskar att utvecklas, och vill jobba på ett företag med kanske branschens bästa rykte så är det verkligen här du ska vara.
Välkommen! // Teamet på Searchmint

 

Din roll i tillväxtteamet

På Searchmint jobbar vi inte bara med strategi, vi jobbar med digital tillväxt. Hos oss är strategi inte ett omfattande dokument med terorier som lämnas över, utan en karta för att på snabbast, minst komplexa och minst kostsamma sätt få våra kunder att växa. Från hypotes till implementation.

Som strateg har du en central roll i de tillväxtteam du tillhör – Att identifiera och designa den holistiska strategi som innebär störst tillväxt till minst komplexitet och kostnad. Tillsammans med kundansvarig projektledare presenterar du dina idéer för dina kunder, och supportar tillväxtprojekten från start till slut tillsammans med ett stort, korsfunktionellt specialistteam bestående av kreatörer, marknadsförare och analytiker. Du kommer att vara dina kunders ”expert” inom strategi och digital tillväxt, och bistår kundansvarig i frågor och idéer kring digital taktik och strategi.

Bland kunderna som du kommer att få chansen att jobba med hittar du allt från ”Fortune 500”-företag som Philips, kända detaljhandelsföretag som Teknikmagasinet, och viktiga företag som WWF inom välgörenhet. Alla med en primär sak gemensamt – Ambitionen att bli och göra bättre. Ambition är nämligen något vi kräver av våra kunder. Utan ambition kan varken vi eller dem lyckas, och som ett resultatdrivet team är vår värdegrund är att alltid tacka nej till förutbestämda misslyckanden.

”En specialiserad generalist”

Vi tror att du är en entreprenöriell, specialiserad generalist som mår bäst när du får ett brett ansvar och en stor frihet i att lösa en utmaning. Som nyfiken och kunskapstörstig har du, utöver en högt allmänt kunnande inom det digitala, sannolikt redan fördjupat dig inom minst 1-2 digitala områden sedan tidigare.

Vi tror att du idag jobbar som eller har en bakgrund som online/marknads/e-handelschef på kundsidan eller i en senior roll hos någon av våra duktigare branschkollegor. Eventuellt har du av nyfikenhet drivit något eget projekt tidigare.

Du ser dig själv som en lagspelande, strukturerad tävlingsmänniska som gillar att både zooma in och zooma ut på saker.

Vad du redan kan

Vi är övertygade om att rätt person med rätt dos passion kan bli bäst på vad som helst, och var du än befinner dig kunskapsmässigt så är vårt mål att ta dig till nästa nivå. För den här rollen söker vi en person som har haft ett antal år på sig att samla erfarenheter, och vi tror att du har ungefär följande kunskaper idag;

 • Minst 1 års erfarenhet av bred och strategisk roll inom digital marknadsföring
 • Minst 2 års erfarenhet av specialiserad taktisk roll inom digital marknadsföring
 • God förståelse inom attributionssmodeller
 • God förståelse inom webb-analys
 • God förståelse inom kundlivscykler / CDJ
 • God förståelse inom excel/Google sheets
 • God förståelse inom UX/CRO
 • Mycket goda kunskaper i Svenska (verbalt och skriftligt)

Vad du får lära dig

Som en del av ett holistiskt tillväxtteam kan du bland annat se fram emot att lära dig mer om att;

 • Digital management
 • Företagsprocessers roll för strategi
 • Paketering av tillväxtinitiativ
 • Stakeholder management
 • Designa datadrivna kommunikationssekvenser
 • Budgetering och prioritering av tillväxtinitiativ

Ansök idag

Ja, idag. Du kan nämligen komplettera din ansökan löpande, och du behöver därför inte ha allt redo innan du söker. Då vi söker flera nya talanger sker intervjuer löpande under Augusti-Oktober. Ta chansen och sök ses vi över en fika!

Skicka din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök här.

MedieJobbStrategiStockholm
Delar du våra värderingar? Vi tycker att livet är för kort för att inte trivas på jobbet. För oss är det en arbetsplats där duktiga kollegor bryr sig om att utveckla varandra, som man slipper ha ångest att gå till, där ärlighet mot kund och anställda sätts före ekonomisk vinning...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group