Är du en visuell story-teller som vill vara med och bygga upp ett brand från grunden? Är du en samarbetande, ödmjuk och lite klurig content designer? Härligt! Följ då med på vårt äventyr ut i Europa!

Voyados AI lär sig retailkonsumenters beteende. Det gör att retailbolag med hög precision kan kommunicera personligt och relevant med sina kunder. Med Voyado förvandlar du traditionell marknadskommunikation till något nytt, användbart och inspirerande – Making brands easy to love.


Vill du få en känsla för vilka vi är? Kolla in vår 
InstagramFacebook & LinkedIn!

 

Vad du kommer få göra:

Du kommer joina marknadsteamet som idag består av 3 Voyadoers och tillsammans kommer ni ta Voyado till nästa nivå med fokus på growth. Vi ska fortsätta växa i Sverige, men också ta oss in på nya marknader, och för att lyckas med det behöver vi kommunicera med tydlig, effektfull och varumärkesenlig design. Det är ju här du kommer in i bilden.

Fokus kommer ligga på att ta fram material för growth och lead generation genom att skapa design/content för presentationer, webb och sociala medier. Gärna rörligt, eller animerad design.

Du kommer verkligen få möjligheten att påverka när det gäller allt från vidareutvecklingen av varumärket till arbetsmetodik där du samarbetar med interna stakeholders i en platt, kul och växande organisation.

Så vem är du?

En digital native som älskar digital design, skapa nya kreativa digitala lösningar och att hänga på Dribble eller liknande för att få inspiration. Du känner dig som hemma i hela Adobe suiten och är särskilt bra på att skapa animationer och filmer i After Effects, eller liknande program. Du förstår dig på att skapa design som är både estetisk och användarriktad, samt gillar att prova på nya saker.

Skills/Bakgrund:

  • Photoshop, Illustrator och After Effects = Hemmaplan
  • Intresse för UX och interaktionsdesign
  • Skapat visuellt content för online kanaler och presentationer

Bonus:

  • Grundläggande skills inom CSS
  • Tycker om och kan hantera en systemkamera
  • Intresserad av tryck

 

Redo att bli en del av teamet?

Härligt! Att ansöka är dessutom superlätt! Använd din LinkedInprofil (eller ladda upp ett CV) och svara på ett par klicka-i-frågor, no-data-entry, vi lovar.

Skriv även gärna ett par rader om: Vad tycker du är kul i din roll? Vad som skulle vara en spännande utmaning framåt för dig? Vi vill jättegärna lära känna dig bättre!

Det är SUPERVIKTIGT att du inkludera länken till din portfolio då den såklart, är en viktig del i urvalsprocessen.

Ansök här.

MedieJobbDesign & GrafikStockholm
Är du en visuell story-teller som vill vara med och bygga upp ett brand från grunden? Är du en samarbetande, ödmjuk och lite klurig content designer? Härligt! Följ då med på vårt äventyr ut i Europa! Voyados AI lär sig retailkonsumenters beteende. Det gör att retailbolag med hög precision kan...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group