Synlighet är en prisbelönt nordisk Marketing Performance-byrå med kontor i Malmö, Oslo, Bergen och Trondheim. Vi är cirka 60 digitala specialister inom bland annat digital strategi, sociala medier, webbanalys, PPC-baserad annonsering, sökmotoroptimering och innehållsmarknadsföring. Vi omfamnar hela denna digitala marknadsnärvaron och utgår från ett helhetsperspektiv i relation till våra kunder med utgångspunkt i verksamhetsmål. Vi är certifierade Google Premium Resellers och Premier Google Partners och ha täta samarbeten med världsledande aktörer inom sina respektive områden.

Vi som jobbar i Synlighet är ett glatt gäng med stor passion för digitala medier och att skapa resultat för våra kunder. Vi har en lång historia inom digital marknadsföring och en djupgående kunskap inom de flesta digitala medier. Vi gillar transparens och öppenhet och värdesätter en ödmjuk miljö med respekt för varje individ.

Har du mycket passion?

I vår fortsatta expansion i Sverige söker vi nu en digital content specialist. I din roll som digital content specialist ska din passion få blomma ut genom innehållsproduktion, analys, förbättring och att skapa resultat för kunder genom digitala marknadsaktiviteter. I vår nystartade miljö kommer du ha stor påverkan på vår fortsatta riktning och insatser i marknaden och mot existerande kunder.

Vi tror att du inspireras och motiveras av ett entreprenöriellt klimat där vi gör vårt yttersta för att lyckas som arbetsplats, som leverantör och rådgivare till våra kunder, som kollegor och vänner, som individ och som grupp. Vi tror du är en person som kan växa och utvecklas snabbt och inte är rädd för att utmana dig själv, dina kollegor eller våra kunder.

Vem vi tror att du är:

 • Du har en glad och positiv inställning – För det har vi
 • Du är ansvarsfull, målmedveten och har självdisciplin
 • Du har några års erfarenhet av digital marknadsföring i flera kanaler
 • Du är en person som älskar att skapa resultat
 • Du är en person som gillar att jobba i team men inte har några problem att driva och motivera dig själv
 • Du är en person som har lätt att gå från idé till utförande

Vi gillar om du är utåtriktad och gillar att träffa kunder även om din främsta uppgift blir att leverera värde för våra kunder.

Vad vi önskar att du är passionerad för:

 • Hur man skapar engagerande texter och innehåll – Innehållsskrivande (Copy, annonstexter, innehåll till blogg, innehåll till social media)
 • Hur man når sin målgrupp – Social media (En eller flera som Facebook, Instagram, LinkedIn och Snapchat)
 • Hur man får värde ur data och utvärderar marknadsaktiviteter – Google Analytics och andra verktyg för att utvärdera användarbeteende och marknadsaktiviteter

Det blir roligare om du också kan en eller flera av följande områden:

 • Hur man skapar innehåll för olika målsättningar
 • Hur man skapar innehåll för olika branscher och industrier
 • Hur man skapar och ändrar bilder – Photoshop eller likartade verktyg för bildbehandling
 • Hur man skapar rörlig bild för olika format – Enklare filmproduktion
 • Hur man når sin målgrupp i sökmotorer – SEO (On- och offsite) och PPC

Det är uppskattat om du kan referera till tidigare case du har genomfört själv eller varit en del av.

Synlighet gillar dynamik och har stark tro på att olik bakgrund, erfarenhet och olika perspektiv leder till en bättre arbetsmiljö. Vi hoppas du är intresserad av att bli en del av Synlighet!

För ytterliggare information om jobbet och ansökan:

Märk din ansökan med Digital Content Specialist, Malmö

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingMalmö
Synlighet är en prisbelönt nordisk Marketing Performance-byrå med kontor i Malmö, Oslo, Bergen och Trondheim. Vi är cirka 60 digitala specialister inom bland annat digital strategi, sociala medier, webbanalys, PPC-baserad annonsering, sökmotoroptimering och innehållsmarknadsföring. Vi omfamnar hela denna digitala marknadsnärvaron och utgår från ett helhetsperspektiv i relation till våra...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group