Flügger AB är en av Sveriges största färgföretag. Vi erbjuder professionell vägledning och försäljning till både professionella målare och privatkunder. Med våra 81 helägda butiker och 57 återförsäljare finns vi idag på ca 150 platser över hela Sverige. Våra produktionsenheter för färg och tillbehör som penslar, rollers, rollertråg finns i Bollebygd, Bankeryd och Bodafors. Vi ingår i Flügger koncernen som i Danmark, Sverige och Norge omsätter ca 2 miljarder SEK.

Arbetsbeskrivning
I din roll som Digital Content Creator är du spindeln i nätet och en nyckelspelare för den digitala marknadsföringen inom sociala medier på den svenska marknaden. Samtidigt är du en del av det digitala teamet inom vår marknadsavdelning med bas på vårt huvudkontor i Köpenhamn. I jobbet ingår att bevaka branschrelaterade händelser, skapa innehåll till sociala medier samt följa upp på engagemanget. Du har erfarenhet från liknande roller, och har ett glödande intresse för service.

Tjänsten är helt ny och det är mycket på gång inom området som en del av vår nya marknadsföringsstrategi. Du rapporterar till det danska huvudkontoret, beläget i Rödovre i Köpenhamn, men din placering blir på vårt nyrenoverade, moderna kontor centralt i Göteborg, med goda kommunikationsmöjligheter.

Personliga egenskaper
Du är en glad person som gärna hugger i där det behövs. Du är nyfiken på din omgivning, intresserad av andra människor och brinner för att lära dig nya saker. Du trivs att jobba med flera parallella spår samtidigt, och har en hög stresströskel. Du tycker om att resa och vara en del av ett internationellt team.

Kompetenser

  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska.
  • Du är en fena på skapa, filma, redigera och producera video och fotografiskt innehåll.
  • Du har stor vana att jobba självständigt med sociala medier.
  • Du har erfarenhet från liknande roller och är bekväm med digitala media.
  • Du har mycket goda kommunikationsegenskaper och kan på ett klart och koncist sätt sälja in idéer till interna intressenter.
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, digital kommunikation eller liknande.
  • Det är en fördel om du förstår danska.

Vi erbjuder

  • Du blir en del av en ansedd dansk koncern med internationella aktiviteter, där professionalism och värderingar går hand i hand.
  • Ett självständigt arbete med ett välkänt varumärke.
  • Hos Flügger är din utveckling vår utveckling. Vi strävar efter en prestationskultur med god dynamik, livligt tempo, hög kunskapsdelning och vi söker alltid det bästa och mest optimala samarbetet.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingGöteborg
Flügger AB är en av Sveriges största färgföretag. Vi erbjuder professionell vägledning och försäljning till både professionella målare och privatkunder. Med våra 81 helägda butiker och 57 återförsäljare finns vi idag på ca 150 platser över hela Sverige. Våra produktionsenheter för färg och tillbehör som penslar, rollers, rollertråg finns...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group