TePe Nordic AB är ett dotterbolag till TePe Munhygienprodukter AB och startades 2017. TePe Nordic ingår Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island och företaget har 14 anställda samt en omsättning på ca 120 MSEK. Den nordiska marknadsavdelningen har som uppgift att marknadsföra TePe och TePes produkter till både profession och konsumenter samt bidra till utvecklingen i Norden.

Är du driven, kommunikativ, kvalitetsorienterad och en utpräglad teammedlem? Söker du en spännande och utvecklande roll att växa med?

Vårt marknadsteam söker dig som vill ta ansvar för TePe Nordics marknadsföring i digitala, sociala medier. Rollen som Digital Communications Coordinator passar dig med tydligt intresse för framgångsrik marknadskommunikation, med vana att analysera målgruppers beteende samt med driv och struktur att planera, koordinera och genomföra digital och social marknadskommunikation.

Som Digital Communications Coordinator har du ansvar för annonsering och kampanjer i digitala kanaler, kommunikation via TePes Website och Newsletter. Med hjälp av externa system (t ex APSIS, Nielsen, OPV) tar du fram underlag för marknadsföringsmaterial och information. Att ansvara för annonseringssplaner, content kalender och den integrerade kommunikationen, aktivitetskalender och vår externa bildbank kommer också att vara dina uppgifter. I rollen ingår för tillfället även att ta fram marknadsföringsmaterial såsom foldrar, give away, broschyrer för övriga kanaler.

Du stödjer vår Nordic Marketing Manager samt våra Key Account Managers med bland annat digitalt marknadsföringsmaterial och målgruppsanalys. I nära samarbete med Visual Communication team kommer du att adaptera marknadsföringsmaterial både för tryck och digitalt. Du kommer att ingå i TePes globala content team. Du rapporterar till Nordic Marketing Manager.

Tjänsten som Digital Communications Coordinator passar dig med ett par års erfarenhet och som brinner för marknadsföring via digitala medier och vill växa med denna roll.

Personliga egenskaper

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att:
Du är nyfiken, vill lära nytt och är särskilt intresserad av den digitala utvecklingen

Du har en naturlig förmåga att planera, strukturera och organisera ditt arbete

Du har en god analytisk förmåga och ser snabbt samband och flöden

Du är en väldigt bra kommunikatör och vill se hög kvalitet i det du gör

Du har en god känsla målgruppsanpassade innehåll och aktivering på sociala medier

Du är positiv och utåtriktad med förmåga att möta människor och bygga goda relationer

Du bidrar till det goda arbetsklimatet med ditt prestigelösa förhållningssätt och din flexibilitet

Du har goda kunskaper inom sökmotors optimering (SEO)

Kvalifikationer

Du har en utbildning inom digital marknadsföring och gärna yrkeserfarenhet av liknande arbetsuppgifter (exempelvis som webbredaktör, sociala medier, SEO, bannerannonsering, digital annonsering)

Givetvis har du goda kunskaper i Officepaketet, CMS och Google Suiten

Din svenska och engelska är utmärkt både i tal och skrift. Kunskaper i danska, finska eller norska är ett plus.

Låter det här som det perfekta jobbet för dig? Då ser vi fram emot personligt brev och CV senast den 22 maj.

Om du skulle ha några frågor om tjänsten, kontakta Karin Rydberg, Nordic Marketing Manager på Karin.Rydberg@tepe.com, +46 768 76 75 90. Om du har frågor kring rekryteringsprocessen, är du välkommen att kontakta Pia Johansson, HR Business Partner på Pia.Johansson@tepe.com, +46 73 840 11 49.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationMalmö
TePe Nordic AB är ett dotterbolag till TePe Munhygienprodukter AB och startades 2017. TePe Nordic ingår Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island och företaget har 14 anställda samt en omsättning på ca 120 MSEK. Den nordiska marknadsavdelningen har som uppgift att marknadsföra TePe och TePes produkter till både profession...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group