Är du en rutinerad, kreativ och formstark person om gillar att jobba tillsammans med peppiga & kompetenta kollegor? Och som tycker att användarupplevelsen blir som allra bäst när man kombinerar form med funktion? Då kanske giget som digital AD hos oss på Fröjd är rätt för dig!

Vi är ett gäng digitalnördar som brinner för att ta fram användbara digitala tjänster, webbplatser och mobila lösningar som ger värde för både användare och affär. Vi säger nej till långa vattenfallsprocesser, överarbetade konceptpresentationer & krångliga strategidokument som bara hamnar i byrålådan – vi tror istället på att börja göra och att sedan utvärdera. På så sätt säkerställer vi riktig affärsnytta, positiv användarupplevelse och effektivitet i projekt.

Som digital AD på Fröjd kommer du att få arbeta med kollegor som har gedigen erfarenhet inom bland annat strategi, design, utveckling och projektledning – och tillsammans kommer ni att skapa de bästa lösningarna för våra kunder.

Du kommer till exempel att få jobba med att: 

  • Översätta konceptuella resonemang till flödesskisser & wireframes
  • Ta fram digitala identiteter som stöttar kundens affär & bidrar till en positiv användarupplevelse
  • Designa webbplatser, mobila appar och tjänster med fokus på affärsnytta & användbarhet

Det innebär bland annat att du leder det kreativa arbetet i de projekt som du ansvarar för, medverkar i pitcher och upphandlingar, planerar projekt utifrån ett kreativt perspektiv, och bidrar till den kreativa utvecklingen på Fröjd.

Vi söker dig som: 

  • Har 3-5 års erfarenhet av att jobba med design för digitala kanaler, kanske på digitalbyrå eller på kundsidan.
  • Du är stark både visuellt och idémässig, och har en god förståelse för hur teknik, design och kommunikation hänger ihop.
  • Designar för digitala koncept som ska genomföras tekniskt.
  • Du har verktygslådan för att utföra hantverket, och intresset och nyfikenheten att fortsätta lära dig nya saker.
  • Bygger relationer på ett naturligt sätt både med kunder och kollegor, och du kan på ett pedagogiskt sätt argumentera för din design och lösningar.
  • Gillar problemlösning, både som en del i ett team och på egen hand.

Ansök här.

MedieJobbDesign & GrafikStockholm
Är du en rutinerad, kreativ och formstark person om gillar att jobba tillsammans med peppiga & kompetenta kollegor? Och som tycker att användarupplevelsen blir som allra bäst när man kombinerar form med funktion? Då kanske giget som digital AD hos oss på Fröjd är rätt för dig! Vi är ett...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group