I rollen som digital analytiker hos oss kommer du att få möjligheten att arbeta med det viktigaste hos oss, nämligen våra kunders beteenden i våra digitala kanaler. Du kommer ha en viktig roll och jobba med hela kedjan från datainsamling till att analysera data och rapportera relevanta insikter och nyckeltal till olika delar av banken. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och delta i flera av bankens stora projekt för att utveckla våra digitala kanaler. Arbetet varierar och är både en operativ och strategisk roll inom det digitala analysområdet.

Alla i teamet bryr sig om varandra och delar intresset för analys. Vi vill alltid leverera den bästa lösningen med kvalité och kunden i fokus. Vi vill att du ska veta att du inte behöver kunna allt från början, hos oss kommer du hela tiden få lära dig nytt! Du kommer vara en del av ett seniort analysteam som är en del av Digital Banking.

Annan information

Vi letar nu efter dig som vill jobba med kundinsikter för att styra vår digitala närvaro och förbättra våra kunders upplevelser. Vi ser att du är en person med några års erfarenhet inom området samt kunskaper i analys-verktyg, exempelvis Adobe-, och/eller Google Analytics. Vidare är viktigt att du kan visualisera och sprida dina insikter på ett effektivt sätt och vi ser gärna att du har arbetat med optimering, personalisering och digital marknadsföring. Detta kombinerar du med en relevant eftergymnasial utbildning.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en nyfiken och kommunikativ person som trivs i föränderliga miljöer. Vidare är du analytisk med en god förmåga att analysera stora mängder av data. Du värnar om kvalité och är relationsskapande — du uppskattar ett gott samarbete. Därtill gillar du att lära sig nya saker och delar gärna med dig av dina kunskaper till andra.

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Sandra Evertsson 076 620 29 56. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Ansök här.

MedieJobbStrategiStockholm
I rollen som digital analytiker hos oss kommer du att få möjligheten att arbeta med det viktigaste hos oss, nämligen våra kunders beteenden i våra digitala kanaler. Du kommer ha en viktig roll och jobba med hela kedjan från datainsamling till att analysera data och rapportera relevanta insikter och...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group