Creuna söker en User Experience Lead som har minst 8 års erfarenhet av konceptutveckling, kundcentrerat arbete och interaktionsdesign.

Vad ska du göra?

Creuna har några av de mest utmanande uppdragen en User Experience Lead kan tänka sig. Som UX Lead hos oss arbetar du tillsammans med kreativa kollegor i kundteam och förväntas ta ett stort ansvar i kundrelationen och flera faser av projektet, från förstudie och koncept till detaljering och implementation.

Eftersom du förstår att helheten är större än summan av delarna, så gillar du att ta ett övergripande ansvar för kund- och användarupplevelsen och ser till att etablera det tankesättet hos både kund och arbetsgrupp. Du kopplar konceptet och den kreativa lösningen till kundens varumärke och affär. Det är en fördel att du har jobbat i fler än en kanal, givetvis med tyngd i det digitala, och har erfarenhet av att arbeta med kundupplevelsen över flera plattformar.

Som person är du drivande, inspirerande, säker och stark i kundrelationer. Att förankra insikter och koncept med kund, organisation och till och med ledningsgrupper är naturligt i din roll. Dessutom gillar du att utveckla idéer tillsammans med andra och stödja juniora personer i deras utveckling.

Vi ser gärna att du har:

 • Minst 8 års erfarenhet av att jobba med UX i digitala gränssnitt
 • Stort intresse för hela kundupplevelsen och förståelse för delarna och helheten
 • Metoder för att samla in, paketera och leverera kundinsikter
 • Metoder för och vana av att arbeta med målstyrning
 • Vana av att leda konceptutveckling och kreativa processer
 • Erfarenhet av olika skiss- och prototypverktyg (vi jobbar i Sketch och InVision)
 • Erfaren workshop-facilitator
 • Förmåga att utrycka sig både visuellt och i skrift, på svenska och engelska

Det vore fint om du också hade:

 • Vana av att driva förändringsarbeten
 • Erfarenhet av att ta fram digitala strategier
 • Erfarenhet av agila metoder

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Creunas kontor i Stockholm.

Creuna är ett bolag med plats för särskilda förmågor, perspektiv och kreativitet. Därför strävar vi efter blandad medarbetarmix som med sina olika erfarenheter har förutsättningar att bredda vårt erbjudande och därmed nå en bredare kundkrets. Vi strävar efter mångfald i branschen.

Centralt kontor
Friskvårdsbidrag
Sex veckors semester
Duktiga och roliga kollegor

Om företaget

Hej!

Vi är Creuna, en byrå som skapar värdefulla kundupplevelser med hjälp av digitala produkter och tjänster.

Vilka är vi?

Creuna finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland. På våra olika kontor har vi samlat 350 av branschens bästa människor, och inte bara när det kommer till personlighet. Att vi är många betyder också att vi kan mycket.

I Sverige har vi två kontor, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Här avlöser projekt, kunder och möten varandra och våra uppdrag sträcker sig från digitala strategier som förändrar våra uppdragsgivares organisationer och arbetssätt, till teknisk vägledning, utveckling, design och innehållsarbete för stora webbplattformar. Addera digitala koncept och strategiskt arbete med sociala medier så har du täckt in en stor del av allt det vi sysslar med dagligen.

I en värld där utvecklingen aldrig stannar ser vi till att våra kunder inte heller gör det. Vi jobbar lika mycket med vår egen utveckling som med våra kunders. Att våra medarbetare styr över sin egen resa när det kommer till arbetsuppgifter, intressen och personliga egenskaper gör underverk för slutresultatet. Människor som mår bra gör ett bättre jobb, helt enkelt.

Ansök här.

MedieJobbProjektledningStockholm
Creuna söker en User Experience Lead som har minst 8 års erfarenhet av konceptutveckling, kundcentrerat arbete och interaktionsdesign. Vad ska du göra? Creuna har några av de mest utmanande uppdragen en User Experience Lead kan tänka sig. Som UX Lead hos oss arbetar du tillsammans med kreativa kollegor i kundteam och...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group