Vill du arbeta på ett snabbväxande och framgångsrikt e-handelsbolag? På Gents i Helsingborg arbetar idag 30 personer med att ge våra 240 000 kunder över hela världen bästa tänkbara sortiment, service och upplevelse. Nu söker vi dig som är strukturerad, kreativ och driven – med ett öga för stil.

Om Gents

Gents är en sajt som uteslutande riktar sig mot män, samt kvinnor som köper gåvor till män. Målgruppen har smak för kvalitet och premiumprodukter inom segmentet rakning, hudvård och skäggvård. Våra kunder är härliga individer som lätt tar till sig trender, gärna tar ställning och ofta befinner sig i det högre inkomstskiktet. Vi driver även två fysiska butiker, en i Helsingborg City och en på Väla.

Om tjänsten

Som Creative Planning Coordinator på Gents kommer du vara en del av marknadsteamet och arbeta tätt ihop med vår Creative Director och Marknadskoordinator. Ditt arbete kommer vara att strukturera kreativa projekt samt assistera under processen, och i diverse marknadsföringsaktiviteter där det behövs.

Tjänsten är en heltidstjänst och du rapporterar till vår Creative Director.

Dina kvalifikationer

Eftergymnasial utbildning är ett krav med inriktning inom marknadsföring/försäljning/projektledning eller media. Du måste vara en fena i programmen Photoshop, InDesign och Illustrator. Du trivs med att vara organiserad och utförlig, samt att kunna arbeta med olika typer av människor. I ditt jobb är du noggrann, kreativ och prestigelös.

Personliga egenskaper

  • Du måste ha en omättlig hunger efter att utvecklas och lära.
  • Du är mycket intelligent och söker en arbetsgivare som satsar på dig.
  • Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs.
  • Du är trendkänslig och har ett intresse för stil.
  • Du gillar att jobba i grupp och har hög social kompetens.

Din framtid

Rätt person kommer att få en spännande och utmanande resa i ett snabbväxande e-handelsföretag som erbjuder bra karriärsmöjligheter.

Ansökan

Skicka din ansökan och eventuella frågor till hr@gents.se och skriv ”Ansökan Creative Planning Coordinator” i ämnesraden. Sista ansökningsdagen är 10/11-2019 men vi intervjuar löpande och det är inte säkert att jobbet finns kvar vid sista ansökningsdag, så ansök gärna så fort som möjligt.

MedieJobbAdministrationHelsingborg
Vill du arbeta på ett snabbväxande och framgångsrikt e-handelsbolag? På Gents i Helsingborg arbetar idag 30 personer med att ge våra 240 000 kunder över hela världen bästa tänkbara sortiment, service och upplevelse. Nu söker vi dig som är strukturerad, kreativ och driven - med ett öga för stil. Om...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group