Vill du våga?

Att våga vara lite mer. Det är vår stora drivkraft. Gentemot våra kunder genom att göra vad de behöver, inte vad de ber om. Gentemot varandra genom att ha högt i tak och säga vad vi tycker. Gentemot oss själva genom att ständigt bli skarpare och modigare. Tillsammans vågar vi ta en chans och säga ja, även om utmaningen är stor. Likaväl vågar vi säga nej, när det behövs. Och framförallt vågar vi vara de vi är och vara stolta över det.

Brave Zone är en plats för människor som värdesätter självständighet. För människor som inte är rädda för ansvar eller för att ta i lite extra då och då. För människor som gillar att utvecklas själva och med kunden. För människor som vågar säga till och stå för sin åsikt, som vet att självcensur är kreativitetens fiende.

Brave Zone är ett mindre företag som jobbar med större företag. Vi vill vara med och flytta våra kunder framåt, uppåt och vidare snarare än att förvalta. Och för det krävs det starka idéer och kommunikation som ger resultat.

Nu behöver vi bli fler, så om du är en Copywriter med god erfarenhet från jobbet och delar våra värderingar kommer du passa perfekt in i vårt team. Vi radar inte upp vad du behöver bemästra för att söka tjänsten. Om du är den vi söker vet du vad du behöver kunna för att jobba hos oss.

Vågar du och vill du så hör av dig snarast.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingMölndal
Vill du våga? Att våga vara lite mer. Det är vår stora drivkraft. Gentemot våra kunder genom att göra vad de behöver, inte vad de ber om. Gentemot varandra genom att ha högt i tak och säga vad vi tycker. Gentemot oss själva genom att ständigt bli skarpare och modigare....

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group