Arken Zoo är en del av Musti ja Mirri Group och vi är tillsammans Nordens ledande detaljhandelsföretag inom husdjurssegmentet. Koncernen driver franchise- såväl som centralägda butiker. Vi har 116 butiker i Sverige samt 110 butiker i Finland och kommer inom kort öppna våra första butiker i Norge. I samtliga länder driver vi även e-handel. I Sverige ingår varumärkena Arken Zoo, DjurMagazinet, Vettris samt Trimmis. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren, vi fortsätter att expandera och varumärket Arken Zoo stärks kontinuerligt. Våra cirka 900 medarbetare är passionerade för att göra livet för husdjuren och deras ägare enklare, säkrare och roligare. I Sverige har vi supportkontor i Lund samt Stockholm. Läs mer på www.arkenzoo.se , www.zoosupport.se och www.mustijamirri.fi .

Arken Zoo har behov av ytterligare en medarbetare till marknadsteamet.
Vi söker nu en kreativ Copywriter – är du redo för en unik resa i husdjurens värld?!

Som Copywriter på Arken Zoo kommer du att ta fram och ansvara för textinnehåll i tryckt och digital media, såsom reklamblad, radio, butiksskyltning och digitala nyhetsbrev. I rollen ingår att skriva slogans, rubriker och kortare texter till butiksytor etc. Du ansvarar för omfattande produkttexter och varumärkestexter på våra olika webbsidor. Du utformar även innehåll för e-postutskick. En stor del av arbetet handlar om att söka information, internt såväl som externt hos våra leverantörer. I din roll kommer du ha nära kontakt med marknad, sortiment och e-handel i Sverige såväl som i Finland.

Vi erbjuder dig att följa med i vår spännande tillväxtresa som Sveriges största fackhandel inom husdjurssegmentet. Det kommer att bli en resa full av utmaningar och tillsammans med kollegorna i Stockholm och Lund blir det fullt fokus på att nå ut till befintliga och nya kunder med marknadens bästa erbjudande.

Vi söker dig som:
Har några års erfarenhet av copywriting

Har erfarenhet av att arbeta med konsumentreklam både i sociala medier och i print

Besitter god förståelse för helheten avseende bild och text

Ser det kommersiella i det arbete du utför

Kommunicerar obehindrat både i tal och skrift på svenska och engelska

Gärna har erfarenhet av dagligvaruhandel/fackhandel

För att trivas i det här jobbet tror vi också att du som person är:

Intresserad för branschen och husdjur

Prestigelös med en vilja att jobba med och genom andra

Strukturerad

Kundorienterad

Placering : Vi söker en copywriter för placering i Stockholm eller Lund. Vi kommer välja placering utefter rätt sökande.
Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingLund,Stockholm
Arken Zoo är en del av Musti ja Mirri Group och vi är tillsammans Nordens ledande detaljhandelsföretag inom husdjurssegmentet. Koncernen driver franchise- såväl som centralägda butiker. Vi har 116 butiker i Sverige samt 110 butiker i Finland och kommer inom kort öppna våra första butiker i Norge. I samtliga...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp