Kan du skapa uppmärksamhet och väcka intresse med dina ord? Sporras du av att förklara komplexa produkter på ett enkelt och engagerande sätt? Vi söker dig!

Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år.

Är Resurs något för dig?

Vi ger dig en arbetsplats där engagemanget är stort och tempot högt. För att bygga en miljö där idéerna kan slå gnistor rekryterar vi nyfikna och drivna människor som vi uppmuntrar med ansvar och stor frihet.

Vi jobbar aktivt med ledarskap, hållbarhet, jämställdhet och är stolta över vår Resurs-anda som kännetecknas av samarbete, öppenhet och kundfokus. Med tydliga värderingar som grund vågar vi testa nya vägar som leder till ännu bättre tjänster för våra kunder.

Vad kommer du att arbeta med?

Din uppgift blir att skriva både kortare och längre, svenska och engelska texter för alla våra affärsområden. Du kommer att få arbeta med vårt sälj- och annonsmaterial, våra olika hemsidor, nyhetsbrev och all annan tänkbar marknadskommunikation. Du är kreativ i ditt skrivande och kan förvandla en kort brief till copy som fångar läsaren. Självklart kan du anpassa ditt språk efter målgrupp, kanal och önskat budskap.

Vem är du?

Du har dokumenterad, flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som copywriter på en byrå eller marknadsavdelning. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom till exempel kommunikation eller motsvarande. Du är en stilsäker och trygg skribent som är van vid att anpassa språk och tonalitet efter olika målgrupper och koncept.

Som person är du självgående, strukturerad och kreativ. Du har lätt för att hantera stora mängder information och kan snabbt avgöra vad som är relevant att lyfta fram. Vi söker dig som trivs i en miljö där du får utmana, utvecklas och ha roligt tillsammans med dina kollegor.

Så går rekryteringen till

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista annonseringsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingHelsingborg
Kan du skapa uppmärksamhet och väcka intresse med dina ord? Sporras du av att förklara komplexa produkter på ett enkelt och engagerande sätt? Vi söker dig! Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år. Är Resurs något för dig? Vi ger dig en arbetsplats där engagemanget är stort och tempot högt. För...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group