Just nu letar vi efter en konverteringsspecialist för ett föräldravikariat från december/januari till början av 2022 till vårt team Trafik & Tjänsteinsikt. Jag heter Alexander Bergqvist och ansvarar för ett team med superduktiga analytiker och digitala hjärnor som behöver tillökning.

Din nästa utmaning?

Vi är inne i en spännande fas där digitala upplevelser blir en allt större dela av våra användares vardag. Allt eftersom konsumtionen av rörlig bild flyttar till digitala miljöer så ställs det högre krav på oss som är med och utvecklar dem. Som konverteringsspecialist så kommer man stå i centrum av den här utvecklingen. Som konverteringsspecialist hos oss så kommer du att få jobba med att utveckla morgondagens TV-tjänster i tätt samarbete med utvecklare, analytiker, produkt- och affärsutvecklare.

Vem är du?

Vi tror att du är en person som brinner för att skapa bättre digitala användarupplevelser och tycker att det är viktigt att den utformas genom evidensbaserade processer. Du gillar att fördjupa dig i data, men förmedlar gärna dina insikter till andra. Du har förmodligen också jobbat i ett team med olika kompetenser där ni tillsammans utvecklat hypoteser, byggt tester och utvärderat resultat.

Din personlighet:

  • Nyfiken
  • Kritisk
  • Analytisk och datadriven
  • Gillar att jobba i team
  • Gillar att dela dina insikter med andra.

Din erfarenhet:

  • Jobbat med konverteringsoptimering och testning i 3-5 år
  • Jobbat på byrå eller större organisation
  • Vana att driva och samordna nyckelpersoner för att skapa och köra tester
  • Erfarenhet av att jobba med en streamingtjänst är ett plus men inget krav.

Intresserad?

Om du vill bli en del utav mitt team, sök jobbet! Vill du veta mer, ring mig på +46 73 654 92 52 eller kontakta mig på LinkedIn. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 15/10.

Ansök här.

MedieJobbStrategiSolna
Just nu letar vi efter en konverteringsspecialist för ett föräldravikariat från december/januari till början av 2022 till vårt team Trafik & Tjänsteinsikt. Jag heter Alexander Bergqvist och ansvarar för ett team med superduktiga analytiker och digitala hjärnor som behöver tillökning. Din nästa utmaning? Vi är inne i en spännande fas där...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group