Gillar du prylar och brinner för att skriva? Då kommer du älska att vara content writer på Jula!

Det här gör man som Content Writer
Som Content Writer på Julas Inhousebyrå kommer du att utveckla och förse Julas olika kommunikationskanaler med produkttexter och redaktionellt innehåll. I denna roll ingår även administration och koordinering av material tex. i översättningsprocesser.
Det är en bred tjänst där man får möjlighet att producera material för både tryckta och digitala medier. Man får producera såväl redaktionellt material som mer informativa och kreativa texter till våra produkter i syfte att öka försäljningen.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som har en längre erfarenhet av liknande uppgifter som t.ex. journalist, informatör, kommunikatör eller utbildning inom området. Utöver detta är kunskap inom SEO starkt meriterande. Du arbetar gärna självständigt och får saker gjorda effektivt och med en god kvalitet. Du ha en fallenhet för det skrivna språket. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning för tjänsten då vi är ett internationellt bolag med verksamhet i tre länder.

Det här är du som person
Som person är du noggrann och arbetar strukturerat. Du stressar inte upp dig vid korta deadlines och besitter en analyserande förmåga och ser saker både övergripande och i detalj. Även om en stor del av arbetet är självständigt krävs ett gott samarbete med övriga medarbetare både på egna och övriga avdelningar. Tjänsten ställer krav på engagemang, kreativitet och att du brinner för marknadskommunikation och det skrivna ordet.

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering på Julas huvudkontor i Skara.

Så här söker du
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpnade.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingSkara
Gillar du prylar och brinner för att skriva? Då kommer du älska att vara content writer på Jula! Det här gör man som Content Writer Som Content Writer på Julas Inhousebyrå kommer du att utveckla och förse Julas olika kommunikationskanaler med produkttexter och redaktionellt innehåll. I denna roll ingår även...