Är du en fena på att skapa vassa texter och annat målgruppsanpassat innehåll till såväl externa som interna kanaler? Brinner du för att ta fram relevant content? Då kan vi erbjuda ett stimulerande och omväxlande arbete på Fastighetsbyråns fina huvudkontor mitt i Stockholms city.

Ditt uppdrag
Du är en vass skribent som tycker att det både är riktigt roligt och lätt att kommunicera via text i olika kanaler. Arbetet kommer vara varierande och beröra många olika områden såsom bland annat bostadsmarknaden, inredning och boendefrågor. Fastighetsbyrån har en hemsida med drygt 1 miljon unika besökare varje vecka och en Facebooksida med 440 000 följare och det är två av de plattformar som du får möjlighet att påverka med riktigt bra innehåll. Du ansvarar för att förse Fastighetsbyråns intranät och sociala kanaler med innehåll och har även en dialog med kontor runtom i Sverige i sociala mediefrågor.

Du ingår i markandsteamet på 11 personer och rapporterar till PR & Kommunikationschef. I rollen ingår att producera, publicera och sprida innehåll i företagets externa kanaler (webb, nyhetsbrev, kampanjer).

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Producera, publicera och monitorera innehåll på företagets intranät och andra interna kanaler.
  • Stötta ansvariga projektledare och områdeschefer i intern kommunikation (texter, manus, filmer, presentationer).
  • Publicering av inlägg, löpande hantering och uppföljning av företagets centrala sociala medier.
  • Delaktig i framtagning av rörligt material och större produktioner.
  • Delaktig i content-planering, redaktion, uppföljning och rapportering.

Om dig
Vi söker dig som är en driftig, kreativ och strukturerad person som vill ta operativt ansvar för företagets content. Du älskar det skrivande ordet och att skapa kommersiella texter och internkommunikation anpassat till olika målgrupper. Du är nyfiken, har bra koll på trender och förstår möjligheterna med insiktsdriven kommunikation. Du är en social person som gillar att ha många kontaktytor och samarbete. Du har arbetat med sociala medier och har bra koll på olika kanaler.

Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, förmodligen som redaktör, content writer eller social media manager.

Universitetsutbildning inom marknadsföring/kommunikation är meriterande.

Om Fastighetsbyrån HK
På Huvudkontoret arbetar 50 personer som leder, driver och supportar en kedja med över 1 800 medarbetare. Vi har det stora nöjet att kunna kalla oss för Sveriges ledande fastighetsmäklare, med drygt 250 kontor och cirka 1 800 medarbetare över hela landet och delar av Spanien och Portugal. Det gör oss störst både i omsättning och antal affärer. Och den som säljer mycket, kan också mycket. En erfarenhet som har hjälpt oss ta fram rätt tjänster och erbjudanden som hjälper såväl mäklaren som kunden i varje del av affären.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Är du en fena på att skapa vassa texter och annat målgruppsanpassat innehåll till såväl externa som interna kanaler? Brinner du för att ta fram relevant content? Då kan vi erbjuda ett stimulerande och omväxlande arbete på Fastighetsbyråns fina huvudkontor mitt i Stockholms city. Ditt uppdrag Du är en vass skribent...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group