Vår produkt vScope kartlägger IT-system hos företag världen över. Att plötsligt enkelt kunna synliggöra information om IT skapar helt nya möjligheter för företag.

Din roll som Content specialist

Som Content Specialist på InfraSight Labs ansvarar du för att förbättra användarupplevelsen ytterligare genom att skapa och paketera värdefullt innehåll (content) i produkten – en slags redaktör för vScope. Det innefattar bland annat rapporter, analyser och dashboards baserat på information från kundens IT-miljö. Din uppgift är att förstå vår bransch och kunders behov för att på så sätt kunna sätta teknisk information i ett sammanhang som är relevant för våra användare.

Innehållet du bygger distribueras automatiskt till hundratals kunder världen över och hjälper användare att snabbare förstå viktiga insikter i sin IT. För att alltid säkerställa hög kvalité bevakar du förändringar och trender i vår bransch som kan påverka innehållet.

I rollen som Content Specialist hjälper du kunden att maximera nyttan av vScope genom att göra produkten mer lättillgänglig och användarvänlig. Därför är du engagerad i både möten med användare och i utvecklingsprocessen och bidrar till att vScope alltid uppfyller mål och förväntningar hos våra kunder. Du är lyhörd och förstår vad användaren vill uppnå – och varför!

Din profil

Vi söker dig som har passion, ambition och ett starkt driv och som vill vara med och förändra vardagen våra kunder! Vi tänker oss att du nyligen tagit examen från Industriell Ekonomi, Informations- och kommunikationsteknik, Systemvetenskap eller liknande utbildning. Du har ett ben i tekniken och ett ben i affären. Kanske har du har du varit ute och jobbat något år och är sugen på att ta nästa steg i din karriär. I denna roll är det inte arbetslivserfarenhet som är det viktigaste utan snarare din inställning, vision och driv som ligger till grund till att du ska lyckas. Som person är du nyfiken och är duktig på att snabbt sätta dig in i olika situationer. Du behärskar både engelska och svenska i skrift.

Vi är en liten organisation i tillväxt där förändring är en del av vår kultur, det är därför viktigt att du är flexibel och trivs i en miljö som präglas av passion, ambition och högt tempo. Då det inte alltid finns ramar och processer för hur vi jobbar förväntar vi oss att du har förmågan att ta egna initiativ för att skapa och förbättra det som saknas.

Apply here.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Vår produkt vScope kartlägger IT-system hos företag världen över. Att plötsligt enkelt kunna synliggöra information om IT skapar helt nya möjligheter för företag. Din roll som Content specialist Som Content Specialist på InfraSight Labs ansvarar du för att förbättra användarupplevelsen ytterligare genom att skapa och paketera värdefullt innehåll (content) i produkten...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group