Sveriges småföretagare och redovisningsbyråer genomgår en stor digital förändringsresa. Fortnox drivs av en ständig energi av att utmana gamla ineffektiva arbetssätt hos företagen och ersätta dem med automatiserade tjänster och erbjudanden inom redovisning, men också inom nya affärsområden som t.ex. finansiella tjänster och försäkringsförmedling. Vi är idag en stark kraft och röst för över 230.000 framsynta företag som valt att digitalisera och effektivisera tillsammans med oss i vår samarbetsplattform. För att lyckas ta nästa steg, behöver vi stärka upp med dina kunskaper och vilja till ständig förbättring.

Om rollen

I rollen som Content Producer blir du en nyckelperson med huvuduppgift att skriva och skapa relevant, säljande och framförallt intressant innehåll i våra olika digitala kanaler med sajten som bas. Det här är ingen roll för dig som främst vill förvalta, utan snarare för dig som vill bygga och nyutveckla i en verksamhet som aldrig står still. Vi står inför flera större satsningar inom marknad och onlineförsäljning vilket kräver driv, nyfikenhet och proaktivitet. Hos oss blir din kreativitet och kunskap om cross-mediaproduktion viktig och du skapar budskap genom främst text/bild men ev. även rörligt material. Vi vill att du äger och känner stort ansvar för ditt område, och strävar efter att det ska bli bäst på marknaden.

Hos Fortnox blir du en viktig kollega i en växande marknadsorganisation och kommer arbeta både självständigt och i team med t.ex. utvecklare, marknadskommunikatörer, UX-designers och dataanalytiker som vill skapa resultat och skillnad för Sveriges småföretagare.

Om dig

Dina erfarenheter och kunskaper har du med största sannolikhet skaffat dig genom relevant utbildning inom media/kommunikation/marknadsföring samt på en marknads- eller e-handelsavdelning eller möjligtvis på en kommunikationsbyrå. Oavsett, är du tränad i marknadsföring/kommunikation och har stor vana av att skapa budskap som engagerar.

Du förväntas vara helt självgående i att jobba med texter/artiklar samt ha grundläggande kunskaper inom digital grafisk produktion och publicering i CMS-system. Du kan uttrycka dig på hög nivå i det svenska språket. Vi tror också att du har förmåga att göra research och hitta redaktionella vinklar på en målgrupps utmaningar. Kunskaper inom e-handel, SEO och en uppvisad estetisk förmåga är meriterande.

Vi söker en engagerad och positiv personlighet. Du får saker gjorda och vill leverera något utöver det vanliga. Vidare är du en självgående och strukturerad lagspelare som har en känsla för detaljer och som har lätt för att lära nya arbetsuppgifter. Du är initiativrik och har viljan att rycka in där det behövs för att vi tillsammans ska kunna leverera bästa möjliga resultat. Din digitala mognad/datorvana är mycket god. Andra skulle beskriva dig som en person med många och goda relationer.

Rollen är placerad på marknadsavdelningen i Växjö och du rapporterar till bolagets Chief Marketing Officer. Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Arbetstid: Heltid. Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande, sök därför omgående.
För frågor om tjänsten, kontakta Johan Swedenborg, Chief Marketing Officer på Fortnox: johan.swedenborg@fortnox.se

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingVäxjö
Sveriges småföretagare och redovisningsbyråer genomgår en stor digital förändringsresa. Fortnox drivs av en ständig energi av att utmana gamla ineffektiva arbetssätt hos företagen och ersätta dem med automatiserade tjänster och erbjudanden inom redovisning, men också inom nya affärsområden som t.ex. finansiella tjänster och försäkringsförmedling. Vi är idag en stark...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group