mySafety Försäkringar har sedan 20 år utmanat försäkringsbranschen med innovativa lösningar för såväl nya som gamla problem och brott. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring samt andra trygghetstjänster som förenklar i vardagen. Genom partners och våra egna kanaler erbjuder vi försäkringar till privatpersoner och företag i Norden. mySafety finns till för dig alla dagar, dygnet runt.

Content Producer/Copywriter

Är du en riktigt vass copywriter och kommmunikatör som har förmågan att förstå målgruppen med ett starkt intresse för marknadsföring i främst digitala kanaler? Har du dessutom något års erfarenhet av en liknande roll? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Content Producer/Copywriter!

Tjänsten är ett vikariat till och med sista augusti 2020 med goda möjligheter till förlängning. Placering är på vårt huvudkontor på Gärdet i Stockholm där du ingår i marknadsteamet och rapporterar till Head of Marketing, Annika Rask.

Om tjänsten

I rollen som Content Producer/Copywriter kommer ett stort fokus ligga på arbete kring planer och kampanjaktiviteter i syfte att öka gillandet för mySafety och öka konverteringsgraden. Du skapar innehållet i kundresorna och den löpande kunddialogen samt producerar annonser till sociala medier för både mySafety Försäkringars och systerbolaget SBM Försäkringars varumärken.

Exempel på arbetsuppgifter som förekommer i rollen:

  • Vara delaktig i kampanjarbete för de olika marknadskanalerna
  • Skriva och skicka ut nyhetsbrev och händelsedrivna aktiviteter som ingår i kundresan
  • Skriva övrig content till välkomstbrev, annonser, inbjudningar, flyers, utskick, kundcase etc.
  • Bidra med ideér runt kommunikation av digitala lösningar i samband med nya partnersamarbeten
  • Uppdatera innehåll på webben och bygga kampanjsidor
  • Samarbete med produktavdelning, kundservice m.fl. för att ta fram och uppdatera kunddialogen, vid lansering av nya produkter och erbjudanden m.m.

Vem är det vi söker

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av en liknande roll som Content Producer/Copywriter där du har jobbat med att planera och delta i arbete gällande marknadsföringskampanjer, både analogt och digitalt. Du har erfarenhet av att uppdatera och publicerat nytt innehåll för webb. Du har också vana av att använda verktyg för e-postmarknadsföring, samt gärna erfarenhet av SEO.

Du har en god förmåga att strukturera, planera och jobba effektivt. Hos oss behöver du vara flexibel och öppen för att arbeta både högt och lågt i olika typer av projekt. Det är en självklarhet för dig med bra samarbeten, god servicekänsla och att leverera kvalitativt resultat.

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom copywriting, media eller marknadsföring samt goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Det är meriterande om du har vana av att jobba i MS Office, Photoshop, InDesign, Illustrator och Adobe-paketet.

För oss på mySafety är det viktigt att ha roligt på arbetet och vi söker därför en glädjespridare som passar in i vår härliga arbetsmiljö.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt tempo där du utvecklas både som person och i din profession, och där du får möjlighet att vara med och bidra till mySafetys framgång. Inom mySafety tror vi att medarbetare som mår bra också presterar bra och vi har en kultur som präglas av energi och engagemang, där vi tillsammans skapar framgång. Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och vi satsar på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktiviteter, så som friskvårdsaktiviteter, inspirerande föreläsningar och gemensam frukost. Vi sitter i moderna lokaler ett stenkast från Gärdets tunnelbanestation.

 

Är det dig vi söker?

Välkommen in med din ansökan via vår karriärsida. Sista ansökningsdag är 6 december. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Annika Rask, Head of Marketing, på telefonnummer 0704955051 eller mail annika.rask@mysafety.se

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
mySafety Försäkringar har sedan 20 år utmanat försäkringsbranschen med innovativa lösningar för såväl nya som gamla problem och brott. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring samt andra trygghetstjänster som förenklar i vardagen. Genom partners och våra egna kanaler erbjuder vi försäkringar till privatpersoner och företag i Norden. mySafety finns till för...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group