Du kommer att vara en del i vårt team Marketing Services, och parallellt ingå i olika kundteam där du tillsammans med analytiker, UX:are, utvecklare och designers levererar helheten till våra kunder. Som ett resultat av att du jobbar i tvärfunktionella team så kommer du att få bredda dina kunskaper över alla skrån inom den digitala upplevelsen, och kan påverka våra kunders digitala lösningar.

Vi är en organisation som vill att du som individ och medarbetare ska växa. I skrivande stund har vi under 2019 haft fler än 201 events och lunchdragningar i vår lounge på kontoret samt över 103 tillfällen för Craft Circles – vår struktur för kompetensutveckling inom specifika skrån.

Vi är dessutom ett företag i förändring. Det betyder att du kan vara med och påverka vår, och således din egen framtid. Vi har kunder inom flera olika branscher med många roliga och omväxlande digitala projekt som du kommer komma i kontakt med. Och framför allt: Du kommer få arbeta i en dynamisk och inkluderande miljö med stor frihet i ett gammalt k-märkt myntverk på Kungsholmen med högt i tak (bokstavligt och bildligt talat).

Rollen

Du blir vår go-to person inom kommunikation i digitala kanaler och producerar innehåll både på egen hand, tillsammans med ditt team och med kunden.

Du kommer att publicera och samtidigt säkerställa att innehåll i olika digitala samt sociala kanaler är relevanta, sökordsoptimerat, uppdaterad och i linje med kommunikationsplanerna. Kortfattat ska du tillsammans med ditt team stötta och rådgöra våra kunder inom allt som berör digitala kommunikation. Klarar du att kombinera kommunikationsrollen med ett operativt projektledande, för alla delar som rör ett företags webbnärvaro, är detta ett stort plus.

Du är

En skicklig och driven skribent som snabbt kan sätta dig in i komplexa ämnen. Du är van vid att arbeta fram en tydlig kommunikation anpassad till kanal och målgrupp. Vi vill att du har stor erfarenhet av att arbeta i sociala medier och olika CMS (Umbraco är meriterande) samt en teknisk förståelse. Någon typ av konsulterfarenhet är ett krav. Självklart kan du uttrycka dig korrekt både på svenska och engelska. Du har erfarenhet av kunskap om hur innehåll behöver struktureras och skapas för att säkerställa en hög ranking och synlighet i sökmotorer.

Är det här du? Skicka då in din ansökan pronto för vi vill gärna träffa dig!

Hur är det då att jobba hos oss? **[Läs mer om livet på Valtech här.** ](https://www.valtech.com/EPiServer/CMS/Content/sv-se/livet-pa-valtech,,24181/?epieditmode=False ”Förutom härliga, kompetenta kollegor och nöjda kunder har vi också en inkluderande kultur, läs mer om livet på på Valtech här.”)

Om du har frågor angående tjänsten eller Valtech kan du få tag på en av våra snälla rekryterare via mail: rekrytering@valtech.com

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Du kommer att vara en del i vårt team Marketing Services, och parallellt ingå i olika kundteam där du tillsammans med analytiker, UX:are, utvecklare och designers levererar helheten till våra kunder. Som ett resultat av att du jobbar i tvärfunktionella team så kommer du att få bredda dina kunskaper...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group