Vi söker en Content manager som älskar att skriva! Det är även en fördel om du behärskar SEO, Google Anaytics och Apsis.

Löshårsföretaget Rapunzel of Sweden grundades år 2007 och har idag vuxit till ett onlineföretag med 130 mkr i omsättning och ett 50-tal anställda. Med kunder i över 60 länder står global expansion i fokus och idag är webbplatsen översatt till tio språk. Företaget använder sitt eget varumärke, Rapunzel och levererar löshår, peruker, och hårvård till människor världen över. Förutom en stor online-verksamhet, har Rapunzel of Sweden också startat Rapunzel Store Concept. Där ingår salonger och butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Helsingfors.

Mer info hittar du påwww.rapunzelofsweden.se

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Skapa innehåll och publicera nyhetsbrev.
  • Skapa innehåll i form av text och bild på alla webbplatser.
  • Vara kontaktperson för översättning och administrera texter för översättning.
  • Produktion av text till extern kommunikation såsom pressmeddelanden.
  • Produktion av texter till marknadsföringskampanjer både online och offline.
  • Kampanj-uppföljning.
  • Trend och omvärldsbevakning.

Din Profil

Som person ser vi att du är strukturerad, noggrann, håller tidsplaner samt är påhittig och affärsdriven. Du är en do: er. Du har erfarenhet av att arbeta med e-handel och med kontaktytor internationellt. Du kan arbeta självständigt men trivs också att arbeta i grupp. Du är van att utifrån en grundplan skapa innehåll som är både målgrupps- och kanalanpassad. Vi ser att du har en djup kunskap inom digital kommunikation.

Du känner dig trygg att kommunicera på såväl svenska som engelska, muntligt och skriftligt. Kan du fler språk är även det meriterande. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom media- och/eller kommunikation med flerårig praktisk erfarenhet av kommunikationsarbete från en marknadsavdelning eller contentbyrå.

Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Office paketet och Google Analytics. Kunskaper i webbpubliceringsverktyg och verktyg för e-postmarknadsföring (Apsis) är meriterande.

Denna tjänst är placerad i Stockholm City eller Umeå.

Tjänsten är ett vikariat på heltid, minst 1 år. Låter tjänsten intressant? Ansök idag – intervjuer sker löpande.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Eva Fraenkel, CMO

Apply here.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm,Umeå
Vi söker en Content manager som älskar att skriva! Det är även en fördel om du behärskar SEO, Google Anaytics och Apsis. Löshårsföretaget Rapunzel of Sweden grundades år 2007 och har idag vuxit till ett onlineföretag med 130 mkr i omsättning och ett 50-tal anställda. Med kunder i över 60...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group