United Camping är Nordens största campingkoncern med totalt 40 destinationer i Sverige och Danmark under varumärkena Nordic Camping & Resort och First Camp. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential.

 

Tycker du att det är kul att arbeta med människor och digital kommunikation? Vill du vara med och skapa sommarminnen och få ännu fler att upptäcka charmen med hemester? Bra! Då kanske du är vår nya Content Manager.

Som Content Manager kommer du att fokusera på att uttrycka vårt varumärke i text och bild på främst digitala plattformar och i digitala kanaler. Du kommer att ha ett nära samarbete med både andra specialister i det kommersiella teamet och andra funktioner i organisationen, exempelvis med kollegor på destinationerna.

I rollen ingår bland annat att:

 • Skapa och uppdatera innehåll, både text och bild, till hemsida samt andra digitala försäljningskanaler (ex. Booking, Expedia)
 • Planera innehållet i samtliga kanaler utifrån marknads- och kampanjplaner, tillsammans med byrå/teamet
 • Utifrån planeringen kunna initiera, skapa och publicera engagerande innehåll till kedjans sociala media-kanaler, nyhetsbrev, app och hemsida
 • Mäta, följa upp och analysera aktivitet och engagemang i sociala medier och nyhetsbrev
 • Optimera innehåll på hemsida för att driva trafik
 • Säkerställa att content på samtliga kanaler är on brand och anpassat för rätt kanal
 • Planera och ansvara för fotograferingar samt filmproduktioner

Som person har du ett genuint intresse för digital kommunikation och brinner för att skriva. Du är kreativ, flexibel och noggrann med känsla för färg och form. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och trivs att arbeta resultatinriktat. Eftersom rollen mycket går ut på att skapa och utföra har du en doer-mentalitet.

Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer/erfarenheter:

 • 1-2 års erfarenhet av en liknande roll i kommersiella sammanhang exempelvis som digital kommunikatör, SoMe-ansvarig eller Content Manager
 • Har relevant högskoleutbildning eller examen från t ex Berghs/IHM med inriktning marknadsföring, kommunikation, digitala medier eller grafisk produktion
 • Har goda kunskaper i layout och bildhanteringsprogram, framförallt Photoshop
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Erfarenhet av att arbeta med enklare videoproduktion är meriterande

Som Content Manager rapporterar du till vår Brand & Marketing Manager och tjänsten är placerad i Göteborg. Resor till vårt kontor i Stockholm samt till våra destinationer kan förekomma.

Villkor Tillträde snarast, Heltid.

Kollektivavtal finns. Lön och villkor enligt överenskommelse.

Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Frågor om tjänsten kan ställas till vår Brand & Marketing Manager Amanda Unger

Sista ansökningsdag är 27 oktober 2019, Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingGöteborg
United Camping är Nordens största campingkoncern med totalt 40 destinationer i Sverige och Danmark under varumärkena Nordic Camping & Resort och First Camp. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group